1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2020 19:19

Γιαννακόπουλος: «Αγάπησα το ανδρικό τμήμα, θέμα προπονητή ο Πρωτοψάλτης»

Το δέσιμο και την αγάπη του προς το ανδρικό τμήμα βόλεϊ έδειξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης (9/6). Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το «τριφύλλι», τόνισε πως θα συνεχίσει να χρηματοδεί το ανδρικό τμήμα για να δει το πλάνο που είχε ετοιμαστεί μέχρι το τέλος του, ενώ δέχθηκε και ερώτηση που αφορούσε τον Θανάση Πρωτοψάλτη.
«Παρέλαβα στον Ερασιτέχνη χρέος 3.600.000 ευρώ το οποίο και έριξα στις 550.000 ευρώ σήμερα. Ποσό, το οποίο είναι όλο ρυθμισμένο. Κι όλα αυτά ενώ όλες μας οι ομάδες αγωνίζονται πλέον στις μεγάλες κατηγορίες και μετά από πολλά χρόνια κατακτήσαμε έναν τίτλο στο βόλεϊ ανδρών. Είμαι βέβαιος πως σε λίγο διάστημα θα κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Αν δεν αλλάζει κάτι μέχρι τις εκλογές του Ερασιτέχνη τότε εγώ θα αποχωρήσω από πρόεδρος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσω την χρηματοδότηση των τμημάτων του. Όσον αφορά την ερώτηση για τον Πρωτοψάλτη, το ακούω από εσάς πρώτη φορά. Θέλουμε παντοτινό πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Οι παίκτες που θα έρθουν είναι απόφαση προπονητή».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ