Εκτυπώστε τη σελίδα
27-05-2020 15:34

Μεταγραφές και ανανεώσεις στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Η παραμονή του ουραγού Φόινικα Αλεξανδρούπολης στον Β΄ομιλο της Α2 γυναικών μετά την επίσημη απόφαση της ΕΟΠΕ, «πυροδότησε» σειρά μεταγραφικών εξελίξεων στον Εβρίτικο σύλλογο.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου, ανακοίνωσε την μεταγραφή της 23 χρονης κεντρικής (1μ83), Κατερίνας Αλεξάκης και τις ανανεώσεις με την διαγώνια Γεωργίας Χατζηχαραλάμπους και την αριστερόχειρα ακραία-διαγώνια, Ειρήνη Αρχιμανδρίτη που αγωνίστηκε στο Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα για την  Κατερίνα Αλεξάκη:

«Το είπαμε και το κάνουμε πράξη. Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης και τη νέα σεζόν θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Έτσι η πρώτη (εσωτερική) μεταγραφή είναι γεγονός… Για την νέα σεζόν θα έχουμε την χαρά να επιστρέφει στην οικογένεια μας ένα από τα καλύτερα παιδιά μας και φέρνει μαζί του το άρωμα της pre league (βασική στην άνοδο της Μεσαρα 2017-18). Η ΑΛΕΞΑΚΗ Κατερίνα ( κεντρικός 1,83) θα δώσει ύψος στην ομάδα μας και εμπειρία από υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Η ανακοίνωση για την Γεωργία Χατζηχαραλάμπους:

«Το δικό μας "βουνό" (1,85) Διαγώνιος, η Γεωργία Χατζηχαραλαμπους, η Κυπρια αθλήτρια που κοσμεί με την παρουσία και το ήθος της το βόλεϊ της Περιφέρειας μας και της Α2 Εθνικής κατηγορία που αγωνιζόμαστε μέχρι τώρα, θα συνεχίσει και την νέα σεζόν να αγωνίζετε με τα χρώματα του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης.
Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

H ανακοίνωση για την Ειρήνη Αρχιμανδρίτη που ξεκινάει με δηλώσεις της αθλήτριας αναφέρει:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι και τη νέα σεζόν στο Φοίνικα . Ευχαριστώ πολύ το σύλλογο για την εμπιστοσύνη και εύχομαι στην ομάδα μου να έχουμε υγεία και να πετύχουμε όλοι μαζί το στόχο μας.”

Αυτή είναι η Ειρήνη Αρχιμανδρίτη. Αθλήτρια που με το ήθος και την εργατικότητα της έχει κερδίσει συνπαικτριες, προπονητές, διοίκηση, φιλάθλους.Ένα πραγματικό στολίδι για το βόλεϊ της Περιφέρειας μας και της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Είμαστε ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αλεξανδρούπολης..
Ελάτε μαζί μας...»