Εκτυπώστε τη σελίδα
24-05-2020 17:31

Διπλή ανανέωση προπονητών στην Αργυρούπολη με Δήμητρα Λυκογιάννη και Μηνά Βρεττό

Διπλή ανανέωση προπονητών, ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αργυρούπολης για την γυναικεία και ανδρική ομάδα βόλεϊ. Αρχικά η διοίκηση του ΑΟΝΑ γνωστοποίησε ότι η καταξιωμένη προπονήτρια Δήμητρα Λυκογιάννη, θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας, ενώ παράλληλα θα είναι και η κύρια υπεύθυνη για την ανάπτυξη των Ακαδημιών, μέσω προγραμμάτων που θα εφαρμόσει η ίδια σε συνεργασία με τους υπόλοιπους προπονητές του σωματείου.

Η Αργυρούπολη μετά την περυσινή της άνοδο από την Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, στην φετινή σεζόν και μετά την επίσημη διακοπή του πρωταθλήματος, τερμάτισε τη σεζόν στην έβδομη θέση του Ά ομίλου της Α2 γυναικών. 

Επίσης στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του ΑΟΝΑ, η οποία τελείωσε στην φέτος στην τρίτη θέση της Β εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, θα συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν, ο έμπειρος Μηνάς Βρεττός ο οποίος θα είναι ο αντίστοιχα υπεύθυνος των αναπτυξιακών τμημάτων των αγοριών.      

Αρχικά η πρώτη ανακοίνωση για την συνέχιση της συνεργασίας με την Δήμητρα Λυκογιάννη αναφέρει:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την καταξιωμένη προπονήτρια Δήμητρα Λυκογιάννη! Η Δήμητρα εκτός από προπονήτρια στην γυναικεία μας ομάδα, θα αναλάβει να μυήσει στον κόσμο του βόλεϊ και τις μικρές αθλήτριες των Ακαδημιών μας αφού θα αναλάβει εξ'ολοκληρου την αθλητική τους διαπαιδαγώγηση και ανάπτυξη.

Προσηλωμένοι στην ανάπτυξη των ακαδημιών μας και στην προσέλκυση νέων αθλητριών επενδύουμε στην σωστή και ολοκληρωμένη διαπαιδαγώγηση μέσα από συγκεκριμένα προπονητικά προγράμματα τα οποία θα αναπτύξει και θα εφαρμόσει η Δήμητρα.

Η Δήμητρα θα είναι επίσης προπονήτρια σε τμήμα των Παγκορασίδων μας. Ως επικεφαλής προπονήτρια του γυναικείου τμήματος του συλλόγου και σε συνεργασία με τους συναδέλφους της, θα εφαρμόσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο θα στοχεύει στην εξέλιξη και σωστή εκμάθηση του αθλήματος και θα μας επιτρέψουν να οραματιζόμαστε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.»

Η ανακοίνωση για τον Μηνά Βρεττό αναφέρει:

«Και ο Μηνάς Βρεττός θα συνεχίσει μαζί μας την επομένη σεζόν. Ο Μηνάς ως προπονητής της ανδρικής μας ομάδας και των αναπτυξιακών τμημάτων των αγοριών θα προσπαθήσει να αναδείξει το ταλέντο των νεαρών αθλητών μας και να τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις ικανότητες τους.

Ο πολύπειρος και καταξιωμένος προπονητής, δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη των ατομικών δεξιοτήτων και με επιμονή στη λεπτομέρεια στοχεύει στην σωστή εκμάθηση του αθλήματος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη του ανδρικού βόλεϊ και με τον Μηνά οδηγό σε αυτή μας την προσπάθεια είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον.

Αποστόλης Μουλακάκης
Γενικός Αρχηγός Πετοσφαίρισης »