1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2020 21:48

Α2 γυναικών: Ξεκίνημα για την Τέζα απο τον πάγκο της Πετρούπολης

Από τον πάγκο του ΓΣ Πετρούπολης θα συνεχίσει την ενασχόληση της με το βόλεϊ και το κεφάλαιο προπνητική, η Αρετή Τέζα. Η πολύπειρη πασαδόρος που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την απόσυρσης της από την ενεργό δράση, θα είναι η νέα συνεργάτιδα του επιτυχημένου τεχνικού Μανώλη Αποστολογιωργάκη στο αθηναϊκό σύλλογο, στον Α΄ομιλο της Α2 γυναικών.

Ο ερχομός της 40 χρόνης πασαδόρου που είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου και μόνιμη κάτοικος της περιοχής, συνδυάζεται με την επιθυμία της διοίκησης να κυνηγήσει πλέον η γυναικεία ομάδα την άνοδο σε ψηλότερες κατηγορίες αλλά και να αναδειχθούν αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πετρούπολης αναφέρει:

 «Ο Γ.Σ.Πετρούπολης ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας του, με τον προπονητή Αποστολογιωργάκη Μανώλη , μετά από την επιτυχημένη περσινή χρονιά .Ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός υπήρξε και στο παρελθόν προπονητής της ομάδας συνδέοντας το όνομά του με σημαντικές για τον σύλλογο ανόδους και επιτυχίες.

Διατέλεσε προπονητής μεταξύ άλλων σε Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Πορφύρα ,Άρτεμις Κορυδαλλού, Ηλυσιακό και ΑΕΚ. Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης αναλαμβάνει και το σχεδιασμό για τα τμήματα υποδομής, σε άμεση συνεργασία με καταξιωμένους προπονητές. (Θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου για τους προπονητές των υποδομών).

Στόχος η άνοδος της γυναικείας ομάδας σε υψηλότερες κατηγορίες, ο πρωταγωνιστικός ρόλος των ομάδων υποδομών στα πρωταθλήματά τους αλλά και η στελέχωση της ομάδας των Γυναικών από παιδιά του συλλόγου που όπως διαχρονικά γίνεται.

Άμεση συνεργάτης του Μανώλη Αποστολογιωργάκη στη Γυναικεία ομάδα και όχι μόνο, θα είναι ένα παιδί δικό μας, ένα παιδί του Γυμναστικού Συλλόγου, η μέχρι πρότινος αθλήτρια Τέζα Αρέτη. Είκοσι χρόνια μετά, και αφού ολοκλήρωσε την σπουδαία καριέρα της, η Αρετή επιστρέφει και την υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά ξανά στο σπίτι της σ’ ένα νέο και σημαντικό ρόλο.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου έπαιξε στη Γυναικεία Ομάδα του Γ.Σ. Πετρούπολης και στη συνέχεια στο Φ.Ο. Βριλησσίων, Πανελλήνιο , Κερατέα, Τράχωνες , Ολυμπιακό , Άρτεμις Κορυδαλλού και ΑΕΚ. Έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα , 7 κύπελλα Ελλάδας και ασημένιο μετάλλιο Challenge Cuρ.Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους !» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ