Εκτυπώστε τη σελίδα
19-02-2020 14:03

Καραμούντζου: «Το ντέρμπι με τους Αμπελόκηπους κρίθηκε στο πάθος και στη θέληση που βγάλαμε στο γήπεδο»

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας ήταν ο μεγάλος νικητής του μεγάλου ντέρμπι κορυφής για την 15 αγωνιστική της Α2 γυναικών, με 3-0 κόντρα στην δεύτερη ΑΕ Αμπελοκήπων.

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο αήττητος Μεσσηνιακός σύλλογος έκανε ένα ακόμη βήμα τίτλου αφού ξέφυγε με 12 βαθμούς και ουσιαστικά είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στην Πρι Λιγκ ενώ την επόμενη αγωνιστική, ακολουθεί νέο ντέρμπι με την Πετρούπολη στην Αθήνα.

Η αρχηγός του Απόλλωνα, Ντίνα Καραμούντζου και από τις σταθερές πρωταγωνίστριες του συλλόγου στην φετινή μεγάλη πορεία, σχολίασε για την εξέλιξη του αγώνα:«Ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι πάντα η νίκη, και ενάντια της ομάδας των Αμπελόκηπων με 3-0 σετ.

Το ντέρμπι κρίθηκε πιστεύω στη θέληση και το πάθος που είχαμε σε σχέση με την αντίπαλη ομάδα. Ήμασταν προετοιμασμένες για ένα πολύ καλό ματς που πράγματι έγινε, παίξαμε θεωρώ πολύ καλό βόλεϊ και αυτό φάνηκε στο σκορ , δίνοντας κανένα περιθώριο στην άλλη ομάδα να αντιδράσει.

Ξέραμε ότι οι Αμπελόκηποι είναι δεύτεροι στον βαθμολογικό πίνακα και παίρνοντας το τρίποντο, θα φτάναμε σε μια διαφορά 12 πόντων, η οποία συνέβη και δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από μεγάλη επιτυχία και είμαστε πολύ ικανοποιημένες για αυτό. Η μέχρι στιγμής πορεία είναι παρά πολύ καλή έχοντας το απόλυτο σε νίκες και θα θέλαμε να τελειώσουμε κι έτσι το πρωτάθλημα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι κοντά αλλά συγχρόνως και μακριά.

Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, έχουμε 7 αγωνιστικές. Εμείς συνεχίζουμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση όπως έχουμε δείξει σε κάθε ένα ματς ξεχωριστά, σε όλη την μέχρι τωρα διάρκεια του πρωταθλήματος.

Εάν και εφόσον έρθει η κατάκτηση της ανόδου, θα είμαστε τουλάχιστον ευτυχισμένοι και άκρως ικανοποιημένοι καθώς θα έχουμε πραγματοποιήσει τον στόχο της ομάδας μας. Εύχομαι πραγματικά να τελειώσουμε αυτήν την πορεία τόσο όμορφα, όσο και την έχουμε ξεκινήσει.»

 Φωτο: Δημητρης Αντωνάκης

 

Σχετικά άρθρα