1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-02-2020 22:35

Μηδενίστηκε η Μ.Ε.Ν.Τ. στο παιχνίδι με τους Πρωταθλητές Πεύκων

Η μη έγκαιρη προσέλευση του ιατρού του αγώνα, έφερε τον μηδενισμό της Μ.Ε.Ν.Τ. σε παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Α2 γυναικών με αντίπαλο τους Πρωταθλητές Πεύκων.

Όπως αναφέρει ο κανονισμός, εφόσον ο γιατρός δεν βρίσκεται στο γήπεδο 15 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, η γηπεδούχος ομάδα μηδενίζεται και το παιχνίδι κατοχυρώνεται στον φιλοξενούμενο με 3-0 σετ και 75-0 πόντοι.

Επίσης η Μ.Ε.Ν.Τ. αναμένεται να τιμωρηθεί και με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών και από τους 30 που έχει θα πέσει στους 27. Αντίθετα, τα Πεύκα έφθασαν τους 44 βαθμούς χωρίς να αγωνιστούν και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στη πρι λιγκ.

Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αντίστοιχο γεγονός στις εθνικές κατηγορίες της σεζόν 2019-20, μετά τον μηδενισμό του Πανιώνιου επί της ΧΑΝΘ για τη πρι λιγκ και του Κέρκη Σάμου με την Ολυμπιάδα Πατρών για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ