1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2020 17:08

Σημαιοφορίδης για ΕΠΕΣΘ: «Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει πλαστοπροσωπία»

Σχετικά με την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΕΣΘ (Ενωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης) να επικυρώσει την ποινή της δικαστικής της επιτροπής εις βάρος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Μακεδονικού για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας στον αγώνα με τον ΑΣ Ιωνικός.

Ο Μακεδονικός έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά με 0-3, τιμωρήθηκε με αφαίρεση 10 βαθμών και 1000 ευρώ πρόστιμο. Παράλληλα τιμωρήθηκε ο προπονητής και ο έφορος της ομάδας με ποινή αποκλεισμού ενός έτους αλλά και τρεις αθλήτριες της ομάδας με ποινές από έξι μήνες ως και ενός έτους.

Για το θέμα μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη σέντρα" ο νομικός του Μακεδονικού Λάκης Σημαιοφορίδης σημειώνοντας:

«Με εκπλήσσει η επικύρωση από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΕΣΘ μιας ποινής της δικαστικής επιτροπής που δεν υπάρχει. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν υφίσταται επίσημα ως έγγραφο. Μία αθλήτρια έβαλε λάθος φανέλα παίζοντας ως λίμπερο: Αυτοί που εκδίκασαν την υπόθεση φαντάζομαι δεν είναι καν δικαστές. Το τραγικό είναι ότι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει πλαστοπροσωπία αλλά και τους κανονισμούς που εφαρμόζονται στην προκειμένη περίπτωση. Με πολύ μεγάλη άνεση πήραν μία απόφαση που τιμωρούν αθλήτριες, εφόρους, προπονητές, απίστευτα πράγματα είναι αυτά. Εγώ ζήτησα έγγραφό για να μου δώσουν το σκεπτικό της επιτροπής που τιμώρησε τον Μακεδονικό».

Πηγή: Metropolis

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ