1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2020 14:30

Βασιλειάδη: «Βρήκαμε τα πατήματα μας και πιστέψαμε ότι μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε»

Εντυπωσιακή είναι η πορεία της ομάδα των Αμπελοκήπων στον Ά ομιλο της Α2 γυναικών καθώς σε 12 ματς έχει συνολικά εννιά νίκες και τρεις ήττες, από τις οποίες 8 σερί στα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια.

Η αθηναϊκή ομάδα πλέον μετά την επιτυχία της κόντρα στην τρίτη ΓΕΗ την περασμένη αγωνιστική με 3-1, έχει εγκατασταθεί για τα καλά στην δεύτερη θέση.

Η 23 χρονη (1μ81) ακραία της ΑΕ και πρώτη σκόρερ, Ηλιάνα Βασιλειάδη σχολίασε το αρχικό μέτριο ξεκίνημα της ομάδας και την κατακόρυφη άνοδο στη συνέχεια: «Η νίκη μας με την ομάδα της ΓΕΗ οφείλεται κυρίως στο ότι μπήκαμε αποφασισμένες στο γήπεδο να πάρουμε ένα καθαρό αποτέλεσμα.

Στην αρχή του πρώτου γύρου είχαμε πολλά παιχνίδια που κρίθηκαν στο πέμπτο σετ. Θεωρώ πως ήταν η περίοδος προσαρμογής στη νέα κατηγορία, ώστε να βρούμε τα πατήματα μας μες το γήπεδο, να καταλάβουμε ότι η βαθμολογική μας θέση είναι για την τετράδα και να το πιστέψουμε.

Μέχρι να γίνει αυτό δεν βοήθησε και το πρόγραμμα, έχοντας να παίξουμε από την αρχή, παιχνίδια με όλες τις ομάδες που ήταν από τη μέση και πάνω της βαθμολογίας.Το καλό είναι ότι φανήκαμε ανταγωνιστικές και τώρα με περισσότερη σιγουριά πάμε για καλύτερα αποτελέσματα.»

 

Φωτο Δημήτρης Αντωνάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ