1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-01-2020 19:17

Τη σύντροφο του Γκέργκι, Λάουρα Γκιούπιτσα ανακοίνωσε ο Απολλώνιος

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Απολλώνιο Κερατσινίου ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση της Λάουρα Γκιούπιτσα. Η 25 χρόνη (1μ80) Ουγγαρέζα κεντρική που είναι σύντροφος του διεθνή Ούγγρου ακραίου του Ολυμπιακού, Ροναλντ Γκέργκι, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Κερατσινίου στον β ΄γύρο του Ά ομίλου της Α2 γυναικών.

Μάλιστα πρόκειται να ντεμπουτάρει στον αυριανό αγώνα του Απολλώνιου με την Μεσσαρά για την 12η αγωνιστική ενω θα αντικαταστήσει την άτυχη κεντρική, Φιλίππα Αγγελάκου που υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει όλο τον δεύτερο γύρο.

Οι πρώτες εντυπωσεις που άφησε η Γκιούπιτσα στις προπονήσεις του Απολλώνιου ειναι αρκετά καλές ενω την ικανοποίηση του για την παρουσία της Ουγγαρέζας κεντρικής, εξέφρασε ο προπονητής Βασίλης Αρναούτης και ο τιμ μανατζερ του συλλόγου, Μιχάλης Μαθιουδάκης, ο οποίος συνέλεξε τις απαραίτητες πληροφορίες και βοήθησε σημαντικα στην απόκτηση της.

Η ανακοίνωση για την Γκιούπιτσα που εχει αγωνιστεί στην Βάσας, στην Γερμανική Σοντχόφεν και στην Γαλλική Κλαμάρτ, αναφέρει:«Η Οικογένεια του Απολλώνιου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Gubicza Laura (κεντρικός).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Laura και θέλοντας να συστηθεί στο ελληνικό κοινό, ανέφερε: " Είμαι 25 ετών και γεννήθηκα στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ απ' όταν ήμουν 7 ετών στην Ουγγαρία. Από τότε αγωνίσθηκα επίσης στη Γερμανία και στη Γαλλία. Μετακόμισα στην Ελλάδα, επειδή ο σύντροφός μου είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό για αυτή τη σεζόν.

Επίσης εργάζομαι τώρα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι πάλι μέλος μιας ομάδας, εδικά απ' την στιγμή που όλοι είναι τόσο φιλικοί και καλοί μαζί μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για πρώτη φορά με την εμφάνιση του Απολλώνιου και εύχομαι μετά να πανηγυρίσουμε μία νίκη''.

Ευχόμαστε στη Laura καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία και πολλές χαρές!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ