Εκτυπώστε τη σελίδα
24-01-2020 01:16

Υπέρβαση Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με Νεφιζέ Μπαϊράμογλου

Στην απέλπιδα προσπάθεια να γλυτώσει τον υποβιβασμό από τον β΄ομιλο της Α2 γυναικών, ο ουραγός (0 βαθμοί, 6-33 σετ) Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε την απόκτηση της Τουρκάλας, Νεφιζέ Μπαϊράμογλου.
Η τελευταία αγωνίζεται ως ακραία, έχει ύψος 1.85 μ, διαθέτει μεγάλη εμπειρία αφού εχει αγωνιστεί σε έξι τουρκικές ομάδες (Μπούρσα BBSK, Μπαλικσεχιρ, Τσανάκαλε, Ινταμνογκατσι, Μπούρσασπορ, Παρτιζάν Τιράνων, Αστόρ Τουρκίας) και στην Αλβανία.

Η ανακοίνωση του Εβρίτικου συλλόγου που δείχνει την διάθεση των ανθρώπων του Φοίνικα να παλέψουν στον δεύτερο γύρο για την παραμονή, αναφέρει:

«Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με την Διεθνή αθλήτρια Bayramoglu Nefize (1,85 ακραία). Η Nefize με την εμπειρία της από αγώνες υψηλού επιπέδου και ευρωπαϊκών αγώνων θα βοηθήσει την προσπάθεια που κάνουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία της Α2. Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Σχετικά άρθρα