1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2020 16:30

Βασίλης Αρναούτης: «Ο Απολλώνιος έκανε κατάθεση ψυχής και δεν παράτησε το παιχνίδι»

Ο Απολλώνιος Κερατσινίου πέτυχε κόντρα στον Μεσσηνιακό, μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του, με 3-2 από 0-2 και από 13-14 σε 16-14 στο τάι μπρέικ για την 11η αγωνιστική του Ά ομίλου της Α2 γυναικών.

Ο πολύπειρος προπονητής του συλλόγου του Κερατσινίου που βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, Βασίλης Αρναούτης σχολίασε για τον άθλο των παικτριών του:

«Η ομάδα μου πραγματικά πέτυχε μια σπουδαία νικη αντιμετωπίζοντας πολύ σοβαρά θέματα τραυματισμών (4 βασικές αθλήτριες) κι έναν δύσκολο αντίπαλο. Βγάλαμε μεγάλες ψυχικές δυνάμεις και δεν τα παρατήσαμε ποτέ ιδιαίτερα μετά το 0-2 .Ο αγώνας μας αφήνει σημαντικά στοιχεία για τη συνέχεια .Η κατηγορία είναι άκρως ανταγωνιστική, και οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές.

Εμείς αν δεν έχουμε αλλά προβλήματα είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Γνωρίζοντας μάλιστα καλύτερα τις δυνατότητες και αδυναμίες μας, πιστεύω ότι μπορούμε να ανεβάσουμε την ποιότητα μας, έτσι ώστε στο τέλος να μπορούμε να πούμε ότι είμαστε εντός στόχων που είναι ένα καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Επίσης σκοπός μας είναι να αξιοποιήσουμε και τις νεαρές αθλήτριες που έχουν βοηθήσει σημαντικά μέχρι τώρα και για αυτό χρειάζεται, πίστη, υπομονή και δουλειά.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ