Εκτυπώστε τη σελίδα
10-01-2020 18:18

A2 γυναικών: «Σάμπα» στα Πεύκα με πασαδόρο την Βραζιλιάνα Πεσόα

Η Βιβιάνε Πεσόα Ντε Φαρίας είναι η αντικαταστάτρια της Βιβής Βλάχου στους Πρωταθλητές Πεύκων στην Α2 γυναικών. Η Βραζιλιάνα πασαδόρος που έχει το προσωνύμιο «Βίβη» είναι γνωστή από την διετή θητεία της στον Άρη, όπου αποτέλεσε σπουδαίο δίδυμο με την επίσης συμπαίκτρια της, Τζου Καετάνο.

Η νέα μαέστρος των πρωτοπόρων του Β ομίλου της Α2 γυναικών, αναμένεται με την εμπειρία και την σπουδαία τεχνική της να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο και την ποιότητα της ομάδας του Μανώλη Σκουλικάρη ενω πιθανόν να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της, στο αυριανό εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Γενεά.

Η Βραζιλιάνα πασέρ έχει γεννηθεί στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας στις 23 Απριλίου 1988 και έχει ύψος 1.79μ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην κορυφαία ομάδα της Βραζιλίας, Οσάσκο, αλλά και στη Μίνας. Στην Ευρώπη πριν έρθει για λογαριασμό του Άρη, είχε αγωνιστεί στην Ρουμανία με την φανέλα της Τόμις Κονστάντσα, αλλά και στην Ισπανία με την Λογκρόνο.

Η ανακοίνωση της διοίκησης των Πεύκων αναφέρει για την Πεσόα:

«Ο Α.Σ.ΑΚ Πρωταθλητών Πεύκων καλωσορίζει στο γυναικείο τμήμα την βραζιλιάνα πασαδόρο Viviane Lucia Pessoa De Faria.
Γεννημένη το 1989 και με ύψος 1.79, η βραζιλιάνα πασαδόρος έχει αγωνιστεί ως τώρα σε ομάδες της Βραζιλίας (Mackenzie EC, Itambé/Minas), της Ρουμανίας (Tom is Constanta), της Ισπανίας (May Deco VB Logroňo) και για 2 χρόνια στην Ελλάδα (Άρης Θεσσαλονίκης).

Ο Σύλλογος μας της εύχεται καλή αθλητική χρονιά με υγεία!»

Σχετικά άρθρα