1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2020 16:49

Βασίλης Σπανάκης: «Θα παλέψουμε για να αποκτήσει το Μοσχάτο χώρους άθλησης και αναψυχής» (vid)

Ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης παραβρέθηκε και εφέτος στην ετήσια γιορτή του Α.Ο.Π. Μοσχάτου και υποσχέθηκε να γίνει πολύ δουλειά ώστε η περιοχή του Μοσχάτου να αποκτήσει αθλητικούς χώρους και χώρους αναψυχής που έπρεπε να είχαν γινει πολλά χρόνια νωρίτερα. Δίτε τι δήλωσε μαζί με τον πρόεδρο του Α.Ο.Π.Μοσχάτου Νεκτάριο Χαλβατζή στην κάμερα του volleynews.gr:

Νεκτάριος Χαλβατζής: «Σαν αθλητικός όμιλος Μοσχάτου, τιμούμε ανθρώπους που είναι μέσα στο χώρο του βόλεϊ, που είναι καταξιωμένοι, δηλαδή ο Βασίλης ο Πανδής ήταν ένας άνθρωπος μέσα από το σύλλογο, ο οποίος προσπάθησε και πήγε παραπάνω, ο Στέφανος ο Λεμονίδης είναι ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει, όλη την δημοσιογραφική του πένα στο βόλεϊ, καθώς και τους χορηγούς μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, τα παιδιά μας που ήταν εδώ, και επειδή του χρόνου κλείνουμε 25 χρόνια, του χρόνου θα κάνουμε μεγαλύτερη γιορτή».

Βασίλης Σπανάκης :«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήρθαμε στην κοπή της πίττας του Αθλητικού όμιλου Μοσχάτου ενός ιστορικού σωματείου, που εχει φέρει μεγάλες επιτυχίες που πάρα πολλά παιδιά έχουν περάσει από αυτή την ομάδα. Συγχαρητήρια στην διοίκηση και προσωπικά στον Νεκτάριο τον Χαλβατζή, σήμερα τιμήθηκαν προσωπικότητες του βόλεϊ, ενός αθλήματος που μας συναρπάζει που μας αρέσει να βλέπουμε πάντα αγώνες βόλεϊ, και που οφείλουμε με την σειρά μας, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να αναβαθμίσουμε και να βοηθήσουμε όλα τα σωματεία βολεϊ που έχουν ανάγκη. Με την ευκαιρία αυτή επιτρέψτε μου να πω πολλά συγχαρητήρια, σε όλους τους αθλητικούς παράγοντες του βόλεϊ, οι οποίοι κρατάνε όρθια τα σωματεία μας, με δυσκολίες, μια δεκαετία πέρασε και τώρα το 2020, ανοίγει η πόρτα στη νέα δεκαετία. Eχουμε πολλά να κάνουμε για την πόλη μας και κυρίως για να φτιάξουμε τις υποδομές, τα γήπεδα και τους χώρους αναψυχής που έπρεπε να ειχαν γίνει από πολλά χρόνια πριν, για την Ελλάδα και για τον αθλητισμό και μαζί ενωμένοι θα προχωρήσουμε ώστε να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις».

Πίτα Α.Ο.Π.Μοσχάτου: Συνεχίζουμε το δρόμο των επιτυχιών (vid - pics)

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ