Εκτυπώστε τη σελίδα
02-01-2020 00:30

Μπάμπης Μυτσκίδης: «Να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και στον δεύτερο γύρο»

Πρωταθλητής χειμώνα με 10/10 νίκες, μια αγωνιστική πριν τη λήξη του Ά γύρου στον Ά όμιλο της Α2 γυναικών, αναδείχτηκε ο Απόλλωνας Καλαμάτας και ο προπονητής του συλλόγου, Μπάμπης Μυτσκίδης, σχολίασε στο «Notosport» για την εκπληκτική πορεία του συλλόγου:

«Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε πιο βατό πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο, και από εκεί και πέρα θέλουμε να είμαστε υγιείς και παιχνίδι με παιχνίδι να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα.»

Σε ερώτηση σχετικά με το τι έχει αλλάξει φέτος στην ομάδα, και από τη αρχής του πρωταθλήματος έχει βρεθεί στην πρώτη θέση, ο προπονητής του Απόλλωνα, σημείωσε:«Αρχικά θέλω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη διάρκεια και τις εμφανίσεις μας σε όλο τον πρώτο γύρο μέσα από τις οποίες βρεθήκαμε στην πρώτη θέση.

Είναι σημαντικό να το συνδυάζουμε παίζοντας καλό βόλεϊ και αυτό το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.Προσθέσαμε εμπειρίες στο ρόστερ, μιας και από την περσινή χρονιά φροντίσαμε το κάθε παιχνίδι να το κοιτάμε ξεχωριστά και να το κερδίζουμε. Αυτό το κτίσαμε σιγά - σιγά με τις αθλήτριες που είχαν έρθει και το συνεχίζουμε φέτος με κάποιες προσθήκες.

Η ομάδα μας το έδειξε και πέρσι με τα αποτελέσματα που έφερε ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος. Πορευθήκαμε με χαμηλό μπάτζετ και ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Για μια ομάδα της περιφέρειας είναι κάτι πρωτόγνωρο να καταφέρει να πάρει τη 2η θέση, απέναντι σε 6-7 αθηναϊκές ομάδες, οι οποίες διέθεταν καλύτερα ρόστερ, πιο καλά και ανταγωνιστικά.Αν τυχόν καταφέρουμε και τερματίσουμε στη θέση που βρισκόμαστε τώρα θα είναι πολύ καλό και για την πόλη.»

Δεν αναμένονται αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, η οποία θα πορευτεί και στο β’ γύρο όπως έχει διαμορφωθεί από την αρχή της σεζόν. Μοναδική αλλαγή είναι η αποχώρηση της Κωνσταντίνας Τζούλου.

Η επιστροφή των αθλητριών του Καλαματιανού συλλόγου στις προπονήσεις,θα γίνει αύριο Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, όπου θα αρχίσει η ομάδα να προετοιμάζεται για τα επίσημα ματς. Πρώτη υποχρέωση είναι το παιχνίδι για το Κύπελλο γυναικών, όπου ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί στις 11 του μήνα στις 6 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμάτας την Αγία Παρασκευή.

Είναι αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Β’ φάσης του κυπέλλου, αλλά στον Απόλλωνα θα τον αντιμετωπίσουν περισσότερο ως ένα παιχνίδι προετοιμασίας, όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Μυτσκίδης: «Αυτό για εμάς θα είναι ένα ματς περισσότερο προετοιμασίας για το πρωτάθλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Σε όλα τα παιχνίδια κοιτάμε να αγωνιζόμαστε για τη νίκη και αυτό το δείξαμε από την αρχή της σεζόν.»

Θυμίζουμε ότι στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου, ο Απόλλωνα Καλαμάτας να υποδέχεται την ουραγό Ενωση Βύρωνα.

Πηγή: notosport.eleftheriaonline.gr

 

 

Σχετικά άρθρα