1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-05-2013 23:52

«Μεθύσι» με την κούπα για τον ΕΟΣ

Την άνοδο της Α1 γυναικών γιόρτασε ο ΕΟ Σταυρούπολης σε μια μεγάλη γιορτή που οργάνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Το...πραγματικό πάρτι ξεκίνησε αμέσως με την απονομή, ενώ προηγήθηκαν κάποια άλλα δρώμενα.

Έγιναν αγώνες επίδειξης από τις ομάδες κορασίδων, νεανίδων και γυναικών του ΕΟΣ, ενώ υπήρχε και χορευτικό πρόγραμμα από το αντίστοιχο τμήμα του σωματείου. Παράλληλα, ο πρόεδρος κ. Στέλιος Δημητριάδης αναφέρθηκε στην ιστορία της ομάδας.

Τα χρυσά μετάλλια καθώς και το τρόπαιο απένειμαν στα κορίτσια ο δήμαρχος Παύλου Μελά, μαζί με το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Γιώργο Διονά. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ Παύλος Αναστασιάδης, ο γεν. γραμματέας Βαγγέλης Ντινόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι του ΣΥΔΠΕΒΕ.

«Ηταν μια χρονιά μεγάλη και δύσκολη, με πολλούς αγώνες, αλλά στο τέλος οι κόποι μας δικαιώθηκαν και ο ΕΟΣ επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία», δήλωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών, Δημήτρης Σολκίδης.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ