Εκτυπώστε τη σελίδα
18-11-2019 15:34

Μανώλης Σκουλικάρης: «Δίκαιη και σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα»

Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στην ομάδα των Πρωταθλητών Πεύκων για την χθεσινή σπουδαία νίκη στο ντέρμπι πρωτοπόρων, κόντρα στην Ελπίδα με 0-3, μέσα στο κλειστό «Ι Λεμονίδης» για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Α2 γυναικών.

Οι νικήτριες που είχαν την ατυχία να ξεκινήσουν το ντέρμπι, χωρίς την βασική διαγώνια Εύα Νικολαϊδου, η οποία τραυματίστηκε στο ζέσταμα, παρέμειναν πλέον μόνες και αήττητες στην κορυφή του ομίλου, με 5/5 νίκες και 15 βαθμούς.

Ο αρχιτέκτονας της χθεσινής επιτυχίας, Μανώλης Σκουλικάρης, σχολίασε για την επικράτηση της ομάδας του:« Αν και ξεκινήσαμε με μια μεγάλη ατυχία, καθώς η διαγώνιος μας η Νικολαϊδου, έπαθε διάστρεμμα στο ζέσταμα, γεγονός που μας αποσυντόνισε προσωρινά, καταφέραμε να αντιδράσουμε στην πίεση και στον ενθουσιασμό της Ελπίδας.

Βελτιώσαμε γρήγορα την υποδοχή μας, ακολουθήσαμε το πλάνο της τακτικής που είχαμε δουλέψει και αν και η αντίπαλος μας ήταν κοντά στο σκορ και είχε την συμπαράσταση των φιλάθλων της, καταφέραμε να πάρουμε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ που ήταν και κομβικό (25-27)

Στα επόμενα δύο σετ, σταθεροποιήσαμε την υποδοχή μας, περιορίσαμε τα λάθη, είχαμε συγκέντρωση και με καλή ψυχολογία, δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στην Ελπίδα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Ήταν μια δίκαιη και σημαντική νίκη, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, οι οποίες έδειξαν χαρακτήρα σε αυτό το ντέρμπι πρωτοπόρων αλλά και στο προηγούμενο με τη Νέα Γενεά (3-2). Συνεχίζουμε την δουλειά μας, το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και δεν έχει κριθεί τίποτα.»