Εκτυπώστε τη σελίδα
12-11-2019 23:15

Μπάμπης Μυτσκίδης (Απόλλων Καλαμάτας): «Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε»

Πολύ σκληρός για να χάσει αποδείχτηκε ο Απόλλωνας Καλαμάτας, όπου μετά από μια συγκλονιστική μονομαχία στους Αμπελόκηπους με την ομώνυμη ομάδα για την 4η αγωνιστική του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών, μπόρεσε να αποδράσει με το δίποντο της νίκης (2-3) και να παραμείνει στην κορυφή αήττητος.

Ο προπονητής της Μεσσηνιακής ομάδας, Μπάμπης Μυτσκίδης, που έχει συμβάλλει στα μέγιστα, ώστε τα τελευταία χρόνια ώστε ο σύλλογος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία, σχολίασε για την εξέλιξη του ματς:

« Αν και δεν παίξαμε καλά, μπορέσαμε και περάσαμε από μια σκληρή έδρα, κόντρα σε μια πολύ μαχητική ομάδα όπως είναι οι Αμπελόκηποι που όπως δείχνουν και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της, είναι όλα 3-2.Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την μεγάλη τους προσπάθεια σε ένα τόσο σπουδαίο και κρίσιμο ματς για μας, όπου κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης από αυτό το ματς και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Πετρούπολη .»

Βίκυ Καραμπάτσου: «Μίλησε το ταλέντο και η ψυχή των παικτριών»

Στο πάθος και στην ψυχή των παικτριών του Απόλλωνα, στάθηκε και η έφορος και στυλοβάτης του συλλόγου, Βίκυ Καραμπάτσου, η οποία επεσήμανε:«Γλυκόπικρη γεύση μας άφησε τελικά το ματς στους Αμπελόκηπους. Ίσως ο τίτλος του φαβορί για το νεαρό της ηλικίας της ομάδας, μας γεμίζει άγχος αλλά είναι μια νέα ομάδα με πολύ καλά παιδιά και αθλητές, και σίγουρα έχουν να δείξουν πιο πολλά μέσα στο γήπεδο.

Τα κορίτσια προσπαθούν να παίξουν ένα διαφορετικό τύπου βόλεϊ από το σύνηθες και σίγουρα θα το καταφέρουν. Είναι όλα ταλαντούχα παιδιά και έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους. Έχουν εκτός από ταλέντο και ψυχή και αυτή μίλησε στο συγκεκριμένο ματς.. Ευχαριστώ όλα τις παίκτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και σίγουρα να γνωρίζουν ότι όσοι είμαστε δίπλα τους, τις πιστεύουμε, και είμαστε χωρίς υπερβολή για ότι επιθυμούν κοντά τους.»

Νίκη Κόλλια: «Αντέξαμε στην πίεση του αντιπάλου»

Από τις πρωταγωνίστριες της επιτυχίας του Απόλλωνα, η ακραία Νίκη Κόλλια που βρίσκεται στο σύλλογο της Καλαμάτας για δεύτερη χρονιά, ανέφερε για την αναμέτρηση:«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό στην πίεση του αντιπάλου. Υπήρχε αρκετό αγχος , θα κοιτάξουμε τα λάθη μας να τα διορθώσουμε πήραμε σε μια δύσκολη έδρα δυο βαθμούς συνεχίσουμε έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι.»

Φωτο Δημήτρης Αντωνάκης

Σχετικά άρθρα