Εκτυπώστε τη σελίδα
09-11-2019 01:46

Α2 γυναικών: Σκληρή μονομαχία Αμπελοκήπων-Απόλλωνα Καλαμάτας

Η σπουδαία μονομαχία της ΑΕ Αμπελοκήπων με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 4η αγωνιστική του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών.

Η αθηναϊκή ομάδα που έχει ξεκινήσει με τρία παιχνίδια στο τάι μπρέικ και μέσα στην σκληρή έδρα της, θα επιδιώξει να κοιτάξει στα μάτια τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και μεγαλο φαβορί ανόδου, Απόλλωνα Καλαμάτας, και να τον υποχρεώσει στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Μεσσηνιακός σύλλογος που έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ,πάει στο Γουδί με τον αέρα του πρωτοπόρου και με την πίστη ότι μπορει να περάσει νικηφόρα και να συνεχίσει το αήττητο σερί του.

Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του παραπάνω ντέρμπι, ο συγκάτοικος στην κορυφή και επίσης αήττητος Απολλώνιος, εχει θεωρητικά ευκολότερη αποστολή στο Κερατσίνι, καθώς παίζει με τον ουραγό Ηρακλή Κηφισιάς και σκοπεύει σε ένα καθαρό τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου η θα τον αφήσει μόνο σε τυχόν απώλεια βαθμών του Απόλλωνα.

Ο ΓΣ Πετρούπολης που βρίσκεται στην τετράδα υποδέχεται την μαχητική ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου και στοχεύει στη νίκη που θα τον κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία, την δεύτερη διαδοχική νίκη στην έδρα του θέλει να πετύχει ο Μεσσηνιακός με αντίπαλο την απρόβλεπτη Μεσσαρά. Συνέχεια στις νίκες, θέλει να δώσει και η Αργυρούπολη που υποδέχεται σε αθηναϊκή μονομαχία την Αγ. Παρασκευή που έχει ξεκινήσει με τρεις ήττες.

Τέλος το πρόγραμμα κλείνει την Κυριακή, όπου η ευχάριστη έκπληξη που λέγεται ΓΕΗ και η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση με ισάριθμές νίκες, αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο την Ένωση Βύρωνα που έχει κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα με 0/3 νίκες και ένα βαθμό.

Στον Β’ ομιλο τα πρωτοπόρα Πεύκα που έχουν ξεκινήσει φουριόζικα το πρωτάθλημα με τρεις νίκες, υποδέχονται την τέταρτη ΜΕΝΤ, με στόχο να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί. Δύσκολη έξοδος για την έταιρη πρωτοπόρο Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία δοκιμάζεται στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στη Νίκη ενώ η ΕΑΛ κοντράρεται στην έδρα της με τη Νέα Γενεά που προέρχεται από δύο σερί ήττες στο τάι μπρέικ.

Οι Λαρισινές ελπίζουν σε δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη που πιθανόν να της φέρει στην κορυφή, σε συνδυασμό με απώλειες βαθμών από τους πρωτοπόρους.

Α2 Γυναικών - Α' όμιλος - 4η αγωνιστική

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Παραλίας 15.00: ΓΣ Μεσσηνιακός - ΓΑΣ Μεσσαράς, Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Κανελλίδης.
Ν. Παξιμαδάς 15.00: ΓΣ Πετρούπολης - ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου, Διαιτητές: Μάλφας, Τερζίδου.
ΑΚ Γουδίου 17.00: ΑΕ Αμπελοκήπων - Απόλλων Καλαμάτας, Διαιτητές: Προκοπίου, Μόσιαλος.
Π. Νικολαΐδης 19.00: ΟΦΑ Απολλώνιος - ΓΣΚ Ηρακλής, Διαιτητές: Τουμπανάκης, Καντλή.
Αργυρούπολης 19.30: ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΑΕ Αγ. Παρασκευής, Διαιτητές: Μαλλιαρά, Παπαστάμος. (Live stream από Nstv)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

ΔΑΠΚΗ Πατελών 16.00: ΓΕ Ηρακλείου - Ένωση Βύρωνα, Διαιτητές: Κόκκας, Κληματσίδα.

Α2 Γυναικών - Β' όμιλος - 4η αγωνιστική

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Κατσιμήδου 16.00: ΑΣ Ασκληπιός - Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, Διαιτητές: Κουτσής, Βήτας.
1ο Γυμν. Λάρισας 17.00: ΕΑ Λαρίσης - ΜΑΣ Νέα Γενεά, Διαιτητές: Παπαγεωργίου Αχ., Αντωνούλης.
ΔΑΚ Πευκών 18.00: Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - ΜΕΝΤ, Διαιτητές: Κουκουμάκας Ν., Μπουκουβάλα.
Μ. Παρασκευόπουλος 18.00: ΓΣΓ Νίκη - ΑΣ Ελπίς, Διαιτητές: Παπαχρήστου, Σταματόπουλος.
ΔΑΚ Καλαμίτσας 18.00: ΑΟ Καβάλας - ΑΣ Γιάννενα, Διαιτητές: Παπαβασιλείου, Κωστόπουλος.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

ΕΑΚ Σταυρούπολης 18.00: ΕΟ Σταυρούπολης - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, Διαιτητές: Γιωγιού Αλκ., Μπέλλος Ι.

 

 Φωτό Δημητρης Αντωνάκης

 

 

Σχετικά άρθρα

  • Στα χέρια της Γερμανίδας Μπαρθέλ ο Απολλώνιος
    Την απόκτηση της 23 χρονης (1μ79) Γερμανίδας πασαδόρου, Μέγκαν Μπαρθέλ, ανακοίνωσε και επίσημα ο Απολλώνιος,  για την οποία αναφέρει:
  • Στον Απολλώνιο επέστρεψε ο Γιώργος Μενδρινός
     Την επιστροφή  του Γιώργου Μενδρινού στον Απολλώνιο μετά απο επτά μήνες περίπου, ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας του Κερατσινίου.Ο κ. Μενδρινός που πέρυσι πανηγύρισε την άνοδο του Απολλώνιου ως πρωταθλητή της Πρι Λιγκ στη μεγάλη κατηγορία μετά απο 13 χρόνια, θα είναι ο νέος επικεφαλής των Ακαδημιών του Πειραϊκού συλλόγου.
  • Volley League Γυναικών: Η Νάσια Φακοπουλίδου KYANA MVP της 6ης αγωνιστικής
    Η Νάσια Φακοπουλίδου είναι η KYANA MVP της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών. Η ακραία του Απολλώνιου με 17 πόντους οδήγησε την ομάδα της στην σπουδαία νίκη με 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ, έχοντας 12/35 τελειωμένες επιθέσεις, 4 άσσους, 1 μπλοκ, ενώ κράτησε το μεγαλύτερος βάρος στην υποδοχή (45) με 51%
  • «Ποντικοί» τρύπωσαν στο σπίτι παικτριών του Απολλώνιου Κερατσινίου!
    Στο «στόχαστρο» άγνωστων μπήκαν πριν από μερικά 24ωρα οι αθλήτριες Λαμπριάνα Πήττα και η Σέρβα, Άνια Ασόνια του Απολλώνιου,Συγκεκριμένα θρασύτατοι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι που μένουν οι δύο παίκτριες της ομάδας, και αφαίρεσαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
  • Το Κερατσίνι «αγκάλιασε» τον Απολλώνιο
    Τη θερμή στήριξη τους στον Απολλώνιο, εξέφρασαν οι φίλαθλοι του Κερατσινίου στο πλαίσιο εκδήλωσης της ομάδας, πριν λίγες μέρες σε γνωστή πλατεία της περιοχής.Με αφορμή την επιστροφή της ομάδας μετά από 13 χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Volley League, η διοίκηση και το σύνολο των παικτριών βρέθηκαν στην πλατεία Κύπρου όπου έπαιξαν βόλεϊ με τους μικρούς φίλους της ομάδας ενώ αργότερα ακολούθησε επίσημη παρουσίαση του συλλόγου μπροστά στους τοπικούς φορείς, χορηγούς, και πλήθος κόσμου που έδωσε εντυπωσιακό παρών.