Εκτυπώστε τη σελίδα
22-10-2019 15:06

Σκουλικάρης: «Δείξαμε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα»

 Αν και δέχτηκε μεγάλη πίεση από την ΕΑΛ, η ομάδα των Πεύκων άντεξε στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου της Α2 γυναικών και έφυγε με ένα μεγάλο «διπλό» (1-3) από την Θεσσαλική πόλη.

Για την απόδραση από το κλειστό της Λάρισας, και τις προοπτικές που ανοίγονται για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ο πολύπειρος τεχνικός του συλλόγου, Μανώλης Σκουλικάρης, σχολίασε για την εμφάνιση της ομάδας του:

« Ξεκινήσαμε τον αγώνα συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα με αποτέλεσμα να πάρουμε σημαντικό προβάδισμα με δύο σετ. Στη συνέχεια η ΕΑΛ ανέβασε την απόδοση της, αρχίσαμε να κάνουμε λάθη, χάσαμε την συγκέντρωση μας συν το άγχος της πρεμιέρας, και οι αντίπαλοι μας βρήκαν την ευκαιρία και πήραν το τρίτο σετ ενώ μας πίεσαν στο τέταρτο για την ισοφάριση.

Ευτυχώς για μας οι αλλαγές που κάναμε μας βοήθησαν ουσιαστικά, και καταφέραμε και κατακτήσουμε 'εστω και στις λεπτομέρειες, το τέταρτο σετ και τους τρεις βαθμούς που ήταν ο αρχικός μας στόχος.Συνολικά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα αλλά και το βάθος που έχει στον πάγκο. Πλέον ρίχνουμε το βάρος μας στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Νέα Γενεά.»

Σχετικά άρθρα