Εκτυπώστε τη σελίδα
07-10-2019 19:54

Και επίσημα η Βραζιλιάνα Γκατέλι στον Μεσσηνιακό

Την 22χρονη ακραία Βραζιλιάνα Τζούλια Γκατέλι Νούνιες απέκτησε και επίσημα η ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού.Πρόκειται για παίκτρια που ειχε αποκαλύψει το Volleynews,gr και η οποία αγωνίστηκε στο Κόσοβο με την Φεριζάϊ ενω αναδείχθηκε τρίτη καλύτερη επιθετικός και τέταρτη σκόρερ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, την περυσινή σεζόν.

Η Γκατέλι έχει παίξει ακόμη στην Σρέμπρενικ της Βοσνίας και στην APCEF της Βραζιλίας ενω υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας Κ19 των «καριόκας» στο πρωτάθλημα Ν. Αμερικής, το 2014 στην Χιλή.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Μεσσηνιακού για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών συνεχίστηκε με φιλικές συναντήσεις στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο απέναντι στον Απολλώνιο και τον Ηρακλή Κηφισιάς ενώ είχαν προηγηθεί αυτές με Αιγάλεω και Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Την αποστολή απετέλεσαν η προπονήτρια Γεωργία Σουρή και οι αθλήτριες: Κωνσταντοπούλου, Ραμούνδου, Κουτσουροπούλου, Μπένου, Μπεσή, Βακάλογλου, Αραπάκη, Γκατέλι, Αναγνώστου, Μαθιουδάκη, Μπούκουρα, Κουτσοβίτη, Γρίβα

Ο Μεσσηνιακός στη πρεμιέρα για τη νεα σεζόν στην Α2, θα υποδεχτεί στις 19 Οκτωβρίου στο κλειστό της Παραλίας  την νεοφώτιστη Αργυρούπολη.