Εκτυπώστε τη σελίδα
20-09-2019 15:57

Θετικό πρόσημο για την Ίριδα κόντρα στην Πετρούπολη

Φιλικό παιχνίδι διάρκειας… δυόμιση σετ, έδωσαν στην Πετρούπολη η γηπεδούχος ομάδα που συμμετέχει στην Α2 και η Ίριδα Ν. Σμύρνης που αγωνίζεται στην Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάρα πολλές απουσίες, και οι δύο προπονητές Καλημεράκης και Ξεροβάσιλας δεν μπόρεσαν να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους σε νέο φιλικό ματς, τις επόμενες μέρες στο βοηθητικό του ΣΕΦ.  Για την ιστορία και στα δύο σετ επικράτησε η Ίριδα, η οποία έδειξε θετικά στοιχεία αν και πρώτο παιχνίδι.

Η διοίκηση της Πετρούπολης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Σε συνέχεια της προετοιμασίας των φιλικών αγώνων, η ομάδα των γυναικών είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την αξιόμαχη ομάδα της Γ.Α.Ν.Σ. Ίρις, η οποία αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία γυναικών, αποκομίζοντας από κοινού πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια της πορείας τους στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής κ. Μανώλης Καλημεράκης του Γ.Σ. Πετρούπολης ευχαριστούν τον προπονητή κ. Βασίλη Ξεροβάσιλα και τις αθλήτριες για την αποδοχή της πρόσκλησης και εύχονται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία!»

Σχετικά άρθρα