1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2019 16:49

Η ΑΕ Αγ. Παρασκευής της αγωνιστικής περιόδου 2019-20

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Αγ. Παρασκευή ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 γυναικών.Στόχος της ομάδας των βορείων προαστίων είναι η παραμονή στην κατηγορία. Προπονητής παρέμεινε ο Κυριάκος Γρηγορακάκης ενώ στο ρόστερ έχουν γίνει αρκετές αλλαγές ώστε η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική από πέρυσι.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για το νέο ρόστερ:

“Η ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ανακοινώνει το ρόστερ της γυναικείας της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στην Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ.Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο προπονητής Κυριάκος Γρηγορακάκης θα έχει στη διάθεσή του την Ακραία Σοφία Μπλέκα και τις Κεντρικές Ειρήνη Γκιζιώτη και Εβελίνα Μιχαλάκη.

Στο μεταγραφικό τοπίο η ομάδα ενισχύεται με τις Πασαδόρους Όλγα Λογαρά (ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ) και Αγγελική Παναγιώτου (ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ) ενώ η Ελένη Καρακώστα (ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), η Ειρήνη Κοντζά (ΑΣ ΣΠΑΤΩΝ "ΓΑΙΑ") και η Μελίνα Σουβαλιώτη (ΑΕΚ) προστίθενται στο δυναμικό της ομάδας ως Ακραίες.

Από τη θέση του κέντρου θα αγωνίζεται η Κλαούντια Κονόπατσκα (ΠΑΟ) και οι έμπειρες Λίζα Τριανταφυλλίδη (ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ) και Ράνια Στυλιανού (ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ) θα είναι οι νέες Διαγώνιες.

Libero της ομάδας θα είναι η Αλεξάνδρα Καραβοκύρη (ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ), η Λουκία Μεγαγιάννη (ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ) και η Μελίνα Πολίτη προερχόμενη από τις Κορασίδες μας.

Το ΔΣ της ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στα κορίτσια στη δύσκολη και απαιτητική Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ