Εκτυπώστε τη σελίδα
10-09-2019 13:15

Ραντεβού 3on3 street volley δίνει ο Ασκληπιός Τρικάλων για τις 14/9

Τουρνουά 3on3 street volley, διοργανώνει στις 14/9 ο Ασκληπιός Τρικάλων μπροστά  στο Δημαρχείο της πόλης και με ανακοίνωση του καλεί τους μικρούς αλλά και …μεγαλύτερους φίλους του βόλεϊ να ετοιμάσουν ομάδες και να πάρουν μέρος στην εκδήλωση.

Η ανακοίνωση του Τρικαλινού συλλόγου για την διοργάνωση αναφέρει:

«Συνέχεια στις δράσεις του Ασκληπιού για τους μικρούς (και όχι μόνο) φίλους της ομάδας με τη διοργάνωση 3on3 street volley να επιστρέφει ξανά στον κεντρικό  πεζόδρομο της Ασκληπιού .Το Σάββατο 14/09 και από τις 09.30 μπροστά  στο Δημαρχείο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, αλλά και να μάθουν, παίζοντας volley.

Ετοίμασε την ομάδα σου ,(αγόρια ,κορίτσια , μικτό)  πάρε την παρέα σου κι έλα να παίξουμε.

Θα είναι εκεί και θα σε περιμένουν όλοι οι άνθρωποι του Ασκληπιού (προπονητές ,αθλήτριες ) να σε υποδεχτούν , να παίξετε, να διασκεδάσετε και να βγάλετε φωτογραφίες.

Επειδή όμως είναι άδικο να περνάνε καλά μόνο οι μικροί μας φίλοι , το τμήμα των ενηλίκων του Ασκληπιού θα είναι κι αυτό εκεί και προσκαλεί όλους τους μικρομεγάλους φίλους μας, να έρθουν με την 3on3 ομάδα τους (ή και μόνοι τους , θα βρούμε παρέα) να ξεδιπλώσουν το κρυμμένο ταλέντο τους και να στήσουμε όλοι μαζί, ένα υπέροχο παιχνίδι στο κέντρο της πόλης.

Με πολύ μουσική, ζωγραφική προσώπου , πολλές εκπλήξεις και πολύ πολύ volley.

Σας περιμένουμε...

Δηλώσεις συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή... απευθείας στην Ασκληπιού...!»