1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2019 23:24

Συνεχίζουν στον Απολλώνιο, Μάστορα, Λουρίδα, Γούνου, Γιαννατσή

Τέσσερις αθλήτριες από την παλιά…φρουρά του Απολλώνιου, ανανέωσαν με την ομάδα του Κερατσινίου, το οποίο θα είναι τη νέα σεζόν από τους διεκδικητές της ανόδου στον Ά όμιλο της Α2 γυναικών.

Πρόκειται για τις πασαδόρους Πίστη Μάστορα, Σμαράγδα Γιαννατσή και τις διαγώνιες Μαριαλένα Λουρίδα και Αναστασία Γούνου,

Η ανακοίνωση για την Πίστη Μάστορα

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Μάστορα Πίστη (πασαδόρος).Σε μια σύντομη δήλωσή της η Πίστη ανέφερε: "Ο Απολλώνιος φέτος αλλάζει σελίδα και ευχαριστώ τη Διοίκηση του Συλλόγου, που με εμπιστεύτηκε ακόμα μια φορά να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον προπονητή μας κ. Αρναούτη, όσο και τα κορίτσια που επέλεξαν να αγωνιστούν με την ομάδα μας και να ευχηθώ σε όλους υγεία και επιτυχίες''.Ευχόμαστε στην Πίστη υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες και χαρές με την ομάδα μας!»

Η ανακοίνωση για την Μαριαλένα Λουρίδα

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Λουρίδα Μαριαλένα (διαγώνιος).Σε μια σύντομη δήλωσή της η Μαριαλένα ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά θα είμαι στην οικογένεια του Απολλώνιου, γιατί οικογένεια θεωρείται για εμένα και που μαζί με τις συναθλήτριές μου θα δώσουμε το 100% για μια επιτυχημένη σεζόν. Χαίρομαι πολύ επίσης για την συνεργασία με τον κύριο Αρναούτη και τον κύριο Μαθιουδάκη, με τους οποίους θεωρώ πως θα έχουμε μια άψογη συνεργασία''.Ευχόμαστε στη Μαριαλένα υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες και χαρές με την ομάδα μας!»

Η ανακοίνωση για την Αναστασία Γούνου

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Γούνου Αναστασία (διαγώνιος).Σε μια σύντομη δήλωσή της η Αναστασία ανέφερε: "Μετά την πολυετή πορεία μου στον Απολλώνιο και όλες τις όμορφες, αλλά και δύσκολες κατά καιρούς στιγμές, αποφάσισα να παραμείνω και να στηρίξω την ομάδα μου, αλλά και τον κόουτς κ. Αρναούτη.

Εύχομαι να έχουμε μια αποδοτική χρονιά, που θα χαρακτηρίζεται μόνο από επιτυχίες κι από ομαδική δουλειά. Επιπλέον, θα ήθελα να καλωσορίσω στην ομάδα τις καινούριες συναθλήτριες μου και να τους ευχηθώ καλή αθλητική χρονιά ''.Ευχόμαστε στην Αναστασία υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες και χαρές με την ομάδα μας!»

Η ανακοίνωση για Σμαράγδα Γιαννατσή

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Γιαννατσή Σμαράγδα (πασαδόρος).Σε μια σύντομη δήλωσή της η Σμαράγδα ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για άλλη μια χρονιά στην ομάδα του Απολλώνιου. Ευχαριστώ την Διοίκηση για όλη την στήριξη της τόσα χρόνια.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Βασίλη Αρναούτη, αλλά και τον κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη, για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στην ομάδα. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες, ηρεμία, πολλές χαρές και υγεία''.Ευχόμαστε στην Σμαράγδα υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες και χαρές με την ομάδα μας!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ