Εκτυπώστε τη σελίδα
01-09-2019 22:09

Στον Απόλλωνα Καλαμάτας η Μαρία Κωστοπούλου

«Βόμβα» στον Απόλλωνα Καλαμάτας καθώς ανακοίνωσε την παρουσία της θρυλικής Μαρίας Κωστοπούλου, στο πάγκο της ομάδας ως συνεργάτιδα του Μπάμπη Μυτσκιδη. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από τον φιλόδοξο γυναικείο σύλλογο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας στην Α2 γυναικών η οποία στοχεύει σε ανοδο στην Πρι Λιγκ, καθώς η Κωστοπουλου αποτελεί μια μεγάλη διαχρονική προσωπικότητα του βόλεϊ που εμπνέει με το πάθος και το πνεύμα του νικητή τις νεότερες αθλήτριες.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μεγαλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια που ανέδειξε το ελληνικό βόλεϋ την αρχηγό της Εθνικής ομάδας γυναικών των μεγάλων επιτυχιών σε μια θέση που σίγουρα θα έχει να προσφέρει ακόμα περισσότερα.
Στο πλάι λοιπόν του Μπάμπη Μυτσκιδη για τη νέα σεζόν ως βοηθός του θα βρίσκεται Η Μαρία Κωστόπουλου !!!
Η Μαρία επίσης θα έχει την εποπτεία και τεχνική υποστήριξη και συμβουλευτική και των αναπτυξιακών τμημάτων μας μαζί με την Τζουλα Σταθακη.
Αποτελεί μεγάλο δώρο για τα παιδιά της πόλης μας αλλά και της Μεσσηνίας γενικότερα να μπορέσουν να διδαχθούν όχι μόνο τα μυστικά του αθλήματος αλλά και ενός ισχυρού και δυναμικού χαρακτήρα από δύο τόσο μεγάλες αθλήτριες !!!!
Στα καλύτερα που έρχονται και που σύντομα θα γεμίσουν χαρές την πόλη μας.».

Το φετινό ρόστερ του Απόλλωνα

Δανάη Μουρατίδη, Βασιλίνα Πετροπούλου (πασαδόροι), Γωγώ Δεδούση, Σωτηρία Γάκη, Κατερίνα Οικονομοπούλου (λίμπερο), Κωνσταντίνα Καραμούντζου, Νίκη Κόλλια, Ελισάβετ Κορακιανίτη (ακραίες), Ελένη Εξηνταβελώνη, Κωνσταντίνα Τζούλου, Κατερίνα Ντουσάκη, Βερονίκη Κοτσώρη (διαγώνιες), Λίνα Αποστολόπουλου, Σοφία Καρακύκλα, Ειρήνη Σακελλαρίου, Μαρία Γκόγκου (κεντρικοί).
  
Μπάμπης Μυτσκίδης: «Θέλουμε να ονειρευόμαστε»
Ο προπονητής του Απόλλωνα Μπαμπης Μυτσκίδη αναφερόμενος στην φετινή χρονιά του Απολλωνα και τους ψηλόυς στόχους της ομάδας, σχολίασε:: «Πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή χρονιά και τώρα ξεκινάμε με όνειρα, επιτρέπεται να ονειρευόμαστε…
Η περυσινή χρονιά μας γέμισε προσδοκίες και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αποδείξανε οι αθλήτριές μας ότι μπορούν κι έχουν μέταλλο για να πρωταγωνιστήσουν και να φτάσουν ψηλά, γι’ αυτό κι εγώ προπονητικά και η διοίκηση θεωρήσαμε ότι πρέπει να τις βοηθήσουμε για να καταφέρουμε κάτι καλύτερο.
Η ομάδα έδειξε πέρυσι όμως ότι μπορεί να παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και να σηκώνει και το βάρος του πρωταθλητισμού. Στηριχθήκαμε λοιπόν σε αυτό για να επιχειρήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση. 
Προσπαθήσαμε με την διοίκηση να κάνουμε μια ομάδα που να μπορεί να είναι ανταγωνιστική στην κατηγορία και δεν κρύβουμε ότι έχουμε την φιλοδοξία μήπως καταφέρουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω φέτος. Έχουμε κάποιες καινούργιες παίκτριες στην ομάδα και έχουμε κρατήσει έναν κορμό που θεωρήσαμε ότι κάνουν για την ομάδα και με τις προσθήκες που έχουν γίνει θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο για να καταφέρουμε να κάνουμε καλό στο πρωτάθλημα.
Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει φέτος στον όμιλό μας το μεγάλο φαβορί, αλλά θα είναι 3-4 ισάξιες. Ο Απολλώνιος έχει κάνει κάποιες κινήσεις καλές, ο Μεσσηνιακός θα είναι μια καλή ομάδα… Εμείς όμως θα κοιτάξουμε πώς θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την δική μας ομάδα, με την δουλειά μέσα στο γήπεδο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος –όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε, γι’ αυτό έχουμε τα αποτελέσματα που φέρνουμε- και στο τέλος θα κάνουμε “ταμείο” για να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει.
Ευχαριστώ τη διοίκηση έχει καταφέρει να υλοποιήσει αυτά που έχω ζητήσει. Να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό και για την πόλη. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό μια ομάδα της Καλαμάτας να πάρει μια άνοδο.

Καταφέραμε πέρυσι να φέρουμε κάποιο κόσμο στο γήπεδο και θα τον φέρουμε πάλι εμείς, αν μπορέσουμε να παίξουμε βόλεϊ που να αρέσει στους φιλάθλους.
  
Βίκυ Καραμπάτσου: Ή φήμη του Απόλλωνα εχει ξεπεράσει τα σύνορα της Μεσσηνίας

Η έφορος του τμήματος βόλεϊ του Απόλλωνα, Βίκυ Καραμπάτσου, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και υπογράμμισε:

«Η φήμη του Απόλλωνα έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Μεσσηνίας και έχει αποκτήσει πανελλαδική εμβέλεια. Έτσι έχουμε καταφέρει να κλείσουμε κάποιες χορηγικές συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες που έχουν έδρα την Αθήνα. Όποια πόρτα κι αν χτυπήσουμε υπαρχει πολύ θετική ανταπόκριση.Κάναμε ένα μεγάλο «θαύμα» πέρυσι, με ένα όχι εντυπωσιακό ρόστερ και ως επαρχιακή ομάδα, όλη αυτή την προσπάθεια.

Κι εδώ σε τοπικό επίπεδο, επιχειρήσεις που μας είχαν στηρίξει τα προηγούμενα χρόνια θεωρούμε ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν και βέβαια καλούμε κι άλλες επιχειρήσεις που αγαπούν το βόλεϊ –θεωρώ ότι είναι το κατ’ εξοχήν άθλημα της πόλης, έχει δώσει μεγάλες επιτυχίες και χαρές στην πόλη και στον νομό και θεωρώ ότι έχει η ώρα να τις ξαναδώσει».
 
Ντίνα Καραμούντζου: Συγκεντρωμένες και σοβαρές θα πετύχουμε

Η αρχηγός του Απόλλωνα, Ντίνα Καραμούντζου, πρόσθεσε με τη σειρά της για τη νέα σεζόν στην Α2 για τον Απολλωνα και τα όνειρα ανόδου για την Πρι Λιγκ

«Εγώ ανανέωσα με την ομάδα του Απόλλωνα. Πέρυσι είχαμε μια πάρα πολύ καλή πορεία.

Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Ο προπονητής και η διοίκηση με εμπιστεύθηκαν και για όλα αυτά αποφάσισα να παραμείνω. Άλλος ένας λόγος είναι ότι φέτος έχουμε θέσει κάποιους στόχους, τους οποίους θέλουμε πάρα πολύ να τους πετύχουμε. Η διοίκηση έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Οι καινούργιες μετεγγραφές που έγιναν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα στην πορεία μας σε όλο το πρωτάθλημα.

Εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα, χωρίς τραυματισμούς. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως είναι και το μότο του προπονητή μας και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή πορεία.

Αν είμαστε συγκεντρωμένες και σοβαρές σε κάθε παιχνίδι, χωρίς να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, οι επιτυχίες θα έρθουν».

Σχετικά άρθρα