1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-08-2019 10:43

Ευχαριστήριο του Γ.Σ.Κερατέας στον Αντώνη Αντωνίου

Ο Γ.Σ Κερατέας μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 ευχαρίστησε επιχειρηματία τον Αντώνη Αντωνίου για την προσφορά του στον σύλλογο. Η ανακοίνωση:

Η προσφορά της οικογένειας Αντωνίου είναι πολυετής και σταθερή. Αφορά την βελτίωση της υληκοτεχνικής υποδομής και την κάλυψη προπονητικών δαπανών για τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.

Το ενδιαφέρον του κ. Αντωνίου για την άθληση των νεαρών αθλητών είναι πολυεπίπεδη και η συμβολή τεράστια. Η περίοδος 2019-2020,ξεκινά με το Beach Volley Festival, στην παραλία της Κακής - Θάλασσας Κερατέας. Το Beach Volley Festival, είναι μια διοργάνωση της CEV, και εντάσσει την Κακή Θάλασσα σε ένα Ευρωπαϊκό αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Ο Γ.Σ.Κερατέας μαζί με τους χορηγούς και τον Δήμο Λαυρεωτικής μεριμνά για την αναβάθμισή των αθλητικών εγκαταστάσεων και την προβολή της Κερατέας.

Στην φωτογραφία ο Αντώνης Αντωνίου (δεξιά) παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα από τον Γ.Γ. της ΕΟΠΕ Νεκτάριο Χαλβατζή σε εκδήλωση του Γ.Σ.Κερατέας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ