1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2019 03:38

Λίνα Αποστολοπούλου: « Με τον Απόλλωνα δεν φοβηθήκαμε»

Μονοθέσιο της …φόρμουλα ένα θύμισε στο περυσινό πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας, το οποίο βρήκε  η  καρό σημαία του τερματισμού στην δεύτερη θέση. Πλέον η Μεσσηνιακή ομάδα με ψαγμένες μεταγραφικές κινήσεις, αισιοδοξεί ότι από τη νέα χρονιά θα μπορέσει να πάρει την «πολ ποσίζιον» που θα την κρατήσει πρώτη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Μία από τις πρωταγωνίστριες της περσινής σεζόν η οποία ανανέωσε με το σύλλογο της Καλαμάτας είναι η 23 χρονη κεντρική, Λίνα Αποστολοπούλου, η οποία σχολίασε στο Volleynews.gr την πορεία της νεοφώτιστης ομάδας αλλα και τις αιτίες που έφεραν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Αρχικά για το μυστικό της περυσινής πορείας και αν κάποια ματς αποδείχτηκαν καθοριστικά, υποστήριξε:

«Όντας νεοφώτιστη η ομάδα στην Α2 εθνική κατηγορία με τις πιο πολλές αθλήτριες νέες στην ομάδα,όπως και εγώ,η πιο πολλές σε μικρή ηλικία και χωρίς πολλές εμπειρίες αλλά με πολύ όρεξη, πίστη και εμπιστοσύνη από τον προπονητή μας ξεκινήσαμε να δουλεύουμε σκληρά από την πρώτη κιόλας μέρα. Ο πρώτος στόχος ήταν να δέσουμε σαν ομάδα και να παίζουμε ποιοτικό βόλλευ ώστε να έρθει και η παραμονή στην κατηγορία. Από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και την τελευταία αγωνιστική κοιτούσαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όλα τα βλέπαμε σαν ντέρμπι.

Αυτό νομίζω ήταν και το μυστικό της επιτυχίας μπορούμε να το πούμε έτσι, δεν υποτιμήσαμε και δεν φοβηθήκαμε καμία ομάδα και συνεχίσαμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε εβδομάδα για το καλύτερο. Μάλιστα όσο. προς το τέλος βρισκόμαστε σταθερά ψηλά στη βαθμολογία, αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πλασαριστούμε σε μια καλή θέση και το πετύχαμε. Κατά την γνώμη μου όλα τα παιχνίδια ήταν καθοριστικά και το κάθε σετ είχε σημασία, αφού πολλές ομάδες ήταν πολύ κοντά βαθμολογικά.»

Για τους τραυματισμούς που την ταλαιπώρησαν σε μεγάλο κομμάτι της σεζόν:

«Πέρσι δυστυχώς ανά διαστήματα είχα κάποιους τραυματισμούς αλλά είμαι τυχερή που είμαι σε μια ομάδα που τα στάνταρ λειτουργίας είναι πολύ υψηλά, έτσι λοιπόν με την βοήθεια όλου του ιατρικού επιτελείου αρχής γενομένης με τον ιατρό ορθοπεδικό Φανή Βασιλακάκο και της ομάδας φυσιοθεραπευτών με επικεφαλή τον κ. Κώστα Διαμαντοπουλο μαζί με τον κ. Θοδωρή Ασημακόπουλο και την κ.Ακριβή Μπακαράκη με κούραραν σε ότι μου συνέβαινε. Και τελευταία αλλά καθόλου αμελητέα η συμβολή της εκγύμνασης στα χέρια του γυμναστή Θεοδώρου Χάτζου. Όλα αυτά συνέβαλλαν στην γρήγορη αποκατάσταση όχι μόνο τον δικό μου τραυματισμών αλλά όλων των κοριτσιών.»

Για τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις:

«Φέτος όντως το ρόστερ της ομάδας ενισχύθηκε σημαντικά και πιστεύω θα έχουμε μια καλή πορεία. Για την διεκδίκηση της ανόδου είναι πολύ νωρίς να αναφερθώ, προτιμώ να ξεκινάμε ταπεινά, παιχνίδι με παιχνίδι και ότι μας αξίζει θα έρθει.»

Για την συμπαράσταση των φιλάθλων της πόλης;

«Για κάθε ομάδα είναι σημαντικό να έχει σε κάθε παιχνίδι στην κερκίδα ανθρώπους που την υποστηρίζουν και πιστεύουν σε αυτήν. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που ήταν μαζί μας ακόμα και στα εκτός παιχνίδια και έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην περσινή επιτυχία μας. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά αν ο αριθμός αυτων των φιλάθλων μπορεί να αυξηθεί τη νέα σεζόν.»

Για την δουλειά σε βάθος του καταξιωμένου προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη, υπογράμμισε:

« Ο κ.Μυτσκίδης είναι ένας άνθρωπος που έχει πάθος και αγάπη για αυτό το άθλημα. Είναι ένας προπονητής με γνώσει και όρεξη για δουλειά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου έχει προσφέρει και την πίστη που έχει σε εμένα. Η δουλειά που έχει κάνει στον Απόλλωνα είναι σπουδαία και αυτό φαίνεται από τις επιτυχίες που έχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια και εύχομαι να υπάρξουν πολλές ακόμα.»

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ