1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2019 22:27

Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα απο τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Τριπλή μεταγραφική κίνηση από τον φιλόδοξο Απόλλωνα Καλαμάτας. Η διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ενόψει της νέας σεζόν , ένα ρόστερ πρωταθλητισμού, ανακοίνωσε την λίμπερο Σωτηρία Γάκη, την διαγώνια Κατερίνα Ντουσάκη και την κεντρική Ειρήνη Σακελλαρίου.

Η ανακοίνωση της περυσινής δευτεραθλήτριας στην Α2 γυναικών αναφέρει:

”Άλλες τρεις νέες αθλήτριες προστίθενται στο δυναμικό της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στην Α2 γυναικών. Πρόκειται για :

1) Γακη Σωτηρία .Η Σωτηρία είναι 21 ετών αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο και την περασμένη χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Ο Μαρκόπουλο στην Α1 εθνική κατηγορία.Προηγούμενες ομάδες της ήταν το Αιγάλεω ενώ ανήκει στην Αργώ Βόλου την διοίκηση της οποίας και ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

2) Ντουσακη Κατερίνα. Η Κατερίνα είναι 21 ετών είναι υπαξιωματικός της ελληνικής αεροπορίας, αγωνίζεται διαγώνιος και μας έρχεται από την ομάδα ΣΦΠ Χανίων.

3) Η μικρή της παρέας αλλά εξελιξιμη και ένα από τα παιδιά της νέας γενιάς που θέλουν να δείξουν πολλά είναι η Ειρήνη Σακελλαρίου.Η Ειρήνη είναι 15 ετών αγωνίζεται ως κεντρικός είναι μέλος της προεθνικής παγκορασίδων και προέρχεται από την ομάδα του Νοκαλαματας την διοίκηση της οποίας και ευχαριστούμε και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ.Κακαλικα καθώς και και τον έφορο κ.Τροχατο για το πνεύμα συνεργασίας που κινούνται.

Ευχόμαστε και στις 3 αθλήτριες μας καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία ,χωρίς τραυματισμούς και να ευοδωθούν οι προσωπικοί και ομαδικοί στόχοι τους. Συνεχίζουμε....»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ