1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2019 00:08

Αμπελόκηποι: Παρέμεινε η Τσιγαρίδα, επέστρεψε η Βασιλείου

Ημέρα πασαδόρων η χθεσινή για την νεοφώτιστη στην Α2 γυναικών, ΑΕ Αμπελοκήπων, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανανέωσε με την 'Αντεια Τσιγαρίδα και συμφώνησε με την Λορέττα Βασιλείου για την επιστροφή της μετά από ένα χρόνο απουσίας λογω εγκυμοσύνης.

Η ανακοίνωση για την 21 χρονη (1μ73), Άντεια Τσιγαρίδα που έχει αγωνιστεί σε Βριλήσσια και Ηλυσιακό και πέρυσι βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας από την Β΄εθνική ΕΣΠΑΑΑ, αναφέρει:

«Κάτοικος Αμπελοκήπων” παραμένει η Άντεια Τσιγαρίδα αφού ανανεώθηκε η συνεργασία μας  και  θα πασάρει  για την ομάδα μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.Η Άντεια πραγματοποίησε μία καταπληκτική χρονιά και ήταν από τους βασικούς λόγους της ανόδου μας στην Α2  εθνική κατηγορία. Της ευχόμαστε να είναι υγιής και να πραγματοποιήσει μία εξίσου καλή χρονιά αν όχι καλύτερη, αφού πιστεύουμε ότι έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης.

Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν η πρώτη της χρονιά σαν βασική πασαδόρος.Άντεια προέρχεται από τον Ηλυσιακό, τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ομάδα των Βριλησσίων. Είναι γεννημένη το 1998 έχει ύψος 1,73 και αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρο.»

Η αναλυτική ανακοίνωση για την Λορέττα Βασιλείου αναφέρει:

«Η Λωρέττα Βασιλείου μετά από ένα χρόνο αποχής από την ενεργό δράση λόγω εγκυμοσύνης, επιστρέφει δριμύτερη για να καλύψει μία από τις θέσεις των πασαδόρων μας. Η Λωρέττα ήρθε στους Αμπελόκηπους τη σεζόν 2013-2014 από την ΑΕ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ και αποτέλεσε μία από τις σταθερές αξίες της ομάδας στην πετυχημένη πορεία των τελευταίων ετών.

Πέρυσι ενώ ξεκίνησε την χρονιά δεν την ολοκλήρωσε αφού έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Της ευχόμαστε να είναι υγιής και να επιστρέψει σύντομα σε καλή φυσική κατάσταση ώστε να βοηθήσει όπως ξέρει στην εκπλήρωση των στόχων μας. Είναι γεννημένη το 1990,  έχει ύψος 1,73 και έχει τελειώσει το τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ