1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2019 23:08

Στην Ελπίδα Αμπελοκήπων Παντελίδου και Κοσμά

Την απόκτηση της 24 χρονης πασαδόρου Μελίνας Παντελίδου και της 22 χρονης ακραίας Θεοδοσίας Κοσμά, ανακοίνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων ενόψει της ενίσχυσης της για το νέο πρωταθλήματος της Α2 γυναικών που συμμετέχει.

Η ανακοίνωση για Μελίνα Παντελίδου

«Η Μελίνα Παντελίδου θα αποτελέσει ένα από τα νέα πρόσωπα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς συμφώνησε να ενισχύσει τον σύλλογό μας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.Η γεννημένη το 1995 πασαδόρος ξεκίνησε την πορεία της από τον Ερμή Δράμας και κατόπιν αγωνίστηκε διαδοχικά στους Μακεδόνες Αξιού, το Ανατόλια, τον Καμπανιακό και το Ωραιόκαστρο, όπου και ανήκε πέρσι.

Ανοίγοντας πλέον μία καινούργια σελίδα στην καριέρα της, ως μέλος του ΑΣ Ελπίς, η 24χρονη πασαδόρος ανέφερε στις πρώτες τις δηλώσεις: «Είναι μεγάλη η χαρά μου για το νέο ξεκίνημα που κάνω. Οι άνθρωποι της Ελπίδας Αμπελοκήπων με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά, με υγεία για όλες τις παίκτριες»

Η ανακοίνωση για Θεοδοσία Κοσμά

«Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλωσορίζει στις τάξεις του τη Θεοδοσία Κοσμά, η οποία θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η 22χρονη αθλήτρια, που αγωνίζεται ως ακραία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία της από τις ακαδημίες του Άρη και στην συνέχεια μεταπήδησε στη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου, όπου έπαιζε τα τελευταία τρία χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην οικογένεια της Ελπίδας. Πρόκειται για έναν σύλλογο με ιστορία, που έχει να παρουσιάσει σημαντικές επιτυχίες στο πρόσφατο παρελθόν. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω ώστε να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», είπε η Θεοδοσία Κοσμά στις πρώτες δηλώσεις της ως παίκτρια του ΑΣ Ελπίς.»

Σχετικά άρθρα

  • Σοφία Κοσμά: «Του χρόνου θα διεκδικήσουμε τίτλους»
    Η επιστροφή της Σοφίας Κοσμά στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών συνδυάστηκε και με το βραβείο της MVP. Η 26χρονη ακραία του Παναθηναϊκού μιλώντας στο volleyball.gr αφιέρωσε το έπαθλο στις συμπαίκτριές της και αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και για τους στόχους που έχουν τεθεί από την ίδια και την ομάδα της για τη φετινή σεζόν.
  • Τρίτος ο Παναθηναϊκός με Οικονομίδου και Κοσμά
    Την έκτη του συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε στο Ζηρίνειο ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινες» νίκησαν στην έδρα του ΖΑΟΝ με 3-1 σετ, έφθασαν τους 18 βαθμούς, σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση της Pre League και πλέον ειναι έναν βαθμό πίσω από την ΑΕΚ και δύο από τον ΠΑΟΚ, ενώ προσπέρασε τον ΑΟ Λαμίας που ηττήθηκε το Σάββατο από την Ένωση
  • «Δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε» (video)
    Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Σοφία Κοσμά, μίλησε για την χαρά που έχουν οι πρωταθλήτριες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ