Εκτυπώστε τη σελίδα
20-07-2019 13:36

Ανανέωσαν με τους Αμπελόκηπους Κατραμάδου και Καττή

Στους Αμπελόκηπους θα συνεχίσουν και τη νεα σεζόν η 26 χρονη κεντρική Παρή Κατραμάδου και η 18 χρονη λίμπερο . Η νεοφώτιστη ομάδα της Α2 στοχεύει να κρατήσει πρωτα τον κορμό της (εχουν μεινει Βασιλειάδη, Κατρή) και κατόπιν να ασχοληθεί με μεταγραφές.

Η ανακοίνωση για Κατραμάδου:

«Η Παρή Κατραμάδου θα μπλοκάρει στο κέντρο της ομάδας μας για άλλη μια  χρονιά   Η 26χρονη κεντρικός ανανέωσε τη συνεργασία με την ομάδα  μας  και θα αγωνιστεί  μαζί μας και στο πρωτάθλημα της Α2. Της ευχόμαστε να είναι υγιής και με το πάθος και την μαχητικότητα που την διακρίνει να  βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας.Η Παρή ξεκίνησε το βόλεϊ στον Ολυμπιακό  και πριν έρθει στην ομάδα μας αγωνίστηκε σε Δραπετσώνα και Κολλέγιο Ντερή. Είναι γεννημένη το 1993, έχει ύψος 1,75 και έχει σπουδάσει marketing στο Κολλέγιο Ντερή.»

Η ανακοινωση για την Κατττή

«Μαζί μας θα συνεχίσει και στην πρώτη  χρονιά μας στην Α2 το λίμπερο μας Δήμητρα Υφαντή – Καττή. Η Δήμητρα ξεκίνησε το βόλεϊ στην ομάδα μας πριν από 8 περίπου χρόνια και έχει παίξει σε όλα τα τμήματα μας, ξεκινώντας από ακαδημίες και φτάνοντας φέτος να καθιερωθεί στην Γυναικεία μας ομάδα. Ευχόμαστε η διαρκής άνοδος στην απόδοση της να συνεχιστεί  και να πρωταγωνιστήσει και στη νέα κατηγορίαΗ Δήμητρα είναι γεννημένη το 2000, έχει ύψος 1.70 και αφού έκανε το πέρασμα της ως ακραία σε πιο μικρή ηλικία, αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Σπουδάζει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.»