Εκτυπώστε τη σελίδα
07-07-2019 21:05

Ανανέωσε με Καρακατσάνη και Μπόζου ο ΑΣ Γιάννενα

Τον βασικό του κορμό κράτησε ο ΑΣ Γιάννενα στην Α2 γυναικών. Η ομάδα της Ηπείρου μετά την απόκτηση της λίμπερο Βάσω Κοσμίδου από την Σαντορίνη και της 16 χρονης πασαδόρου, Ειρήνης Ζαγαλίκη από την Φιλία Άρτας, ανακοίνωσε τις ανανεώσεις με τις δύο κεντρικές της, Εβίτα Καρακατσάνη και Θάλεια Μπόζου.

Η ανακοίνωση για Εβίτα Καρακατσάνη

«Η Εβίτα Καρακατσιάνη συμφώνησε σε όλα με τη Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσει και πάλι το παρόν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας φορώντας για άλλη μια χρονιά τη φανέλα του ΓΑΣ.

Η έμπειρη Θεσσαλονικιά της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που ως γνωστό αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής, έδειξε με το πάθος και την αγωνιστικότητά της ότι αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά που διαθέτει στο ρόστερ του ο προπονητής της ομάδας του ΓΑΣ.Αθλήτρια πειθαρχημένη με σπάνιο χαρακτήρα διακρίνεται για την προπονητική της συνέπεια αλλά και την αγωνιστική της συμπεριφορά. 

Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ καλωσορίζει για άλλη μια χρονιά την Εβίτα με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά.Επίσης ευχαριστεί θερμά το ΔΣ του σωματείου ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ για την εκ νέου παραχώρηση της αθλήτριάς τους».

Η ανακοίνωση για την Θάλεια Μπόζιου

«Σε άλλη μια σημαντική ανανέωση προχώρησε η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΕΝΝΑ καθώς αυτή τη φορά έδωσε τα χέρια με την έμπειρη πλέον κεντρικό Θάλεια Μπόζιου.Η Μπόζιου αποτελεί μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του ΓΑΣ καθώς με την εμπειρία της αλλά και την αποτελεσματικότητά της θα βοηθήσει σημαντικά τη γυναικεία ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Η αγωνιστική της παρουσία αλλά και ο χαρακτήρας της δεν έμειναν απαρατήρητα από τη Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ η οποία ολοκλήρωσε σύντομα την ανανέωση με την έμπειρη κεντρικό. Το ΔΣ του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ καλωσορίζει για άλλη μια χρονιά την Θάλεια Μπόζιου και της εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά.»