Εκτυπώστε τη σελίδα
05-07-2019 14:42

Ενίσχυση του Απόλλωνα Καλαμάτας με Αποστολοπούλου, Πετροπούλου

Δυο ακόμη προσθήκες για τον Απόλλωνα Καλαμάτας που συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του, ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας στο οποίο έχει βλέψεις πρωταθλητισμού.

Πρόκειται για την ανανέωσης συνεργασίας με την 22 χρονη κεντρική Λινα Αποστολοπουλου και την απόκτηση της 16 χρονης Βασιλίνα Πετροπούλου που αγωνίζεται ως πασαδόρος  εχει περάσει απο Ακρίτα και Μεσσηνιακό και ηταν μέλος της προεθνικής παγκορασίδων.

Η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε άλλες δύο προσθήκες που θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθειά της ομάδας μας στα σαλόνια της Α2 κατηγορίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται μαζι μας η Λίνα Αποστολοπούλου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού.Ειναι 22 ετών και προέρχεται από τη γειτονική ομάδα του ΓΣ Σπαρτιατικού τον οποίο και ευχαριστούμε διότι αποτελεί έναν σύλλογο που προωθεί τα παιδιά του σε σωστά και μεγαλύτερα μονοπάτια για την εξέλιξη τους ως αθλητες και αυτό αποτελεί κομμάτι υγιούς αθλητισμού.

Συνεχίζοντας λοιπόν το περσινό τρόπο στησίματος της ομάδας μας και το στίγμα στο οποίο κινούμαστε καλωσορίζουμε τη νεαρή αθλήτρια Βασιλίνα Πετροπούλου ετών 16 που αγωνίζεται ως πασαδόρος .

Η Βασιλινα ξεκίνησε το βόλεϋ από την Καλαμάτα 80 συνέχισε στον Ακρίτα όπου εκεί είχε προπονητή τον Μπάμπη Μυτσκιδη και αν και 12 ετών συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 με συμμετοχές συνέχισε στα Λύκαια Μεγαλόπολης και Μεσσηνιακό και αποφάσισε φέτος να αποτελέσει κομμάτι της ομάδας μας συνδυάζοντας βέβαια σχολείο και αθλητισμό αποδεικνύοντας ότι η θέληση μπορεί να συνδυάσει με επιτυχία τα πάντα.

Ευχόμαστε και στις δύο αθλήτριες μας να έχουν υγεία και δύναμη.»

Σχετικά άρθρα