Εκτυπώστε τη σελίδα
01-07-2019 14:48

Α2 γυναικών: Απο τον ΑΟ Θήρας στον ΑΣ Γιάννενα η Βασιλική Κοσμίδου

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΣ Γιάννενα που αγωνίζεται στην Α2, καθώς έβαλε στο δυναμικό του την λίμπερο Βασιλική Κοσμίδου (20 χρ, 1μ66), η οποία τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του ΑΟ Θήρας στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας με πλούσια εμπειρία λόγω των υποχρεώσεων της ομάδας της Σαντορίνης, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η 20χρονη αθλήτρια αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από το σωματείο Φιλαθλητικό Πρέβεζας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του ΑΣ Γιάννενα, τη φετινή αγωνιστική περίοδο με την εμπειρία και το ταλέντο της.

 Η ανακοίνωση του ΑΣ Γιάννενα

«Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών καλωσορίζει την Βάσω Κοσμίδου στην οικογένεια του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά.Επίσης το ΔΣ ευχαριστεί θερμά  τα μέλη του ΔΣ του σωματείου Φιλαθλητικός ΓΣ Πρέβεζας για την άψογη συμπεριφορά τους και για το άριστο πνεύμα συνεργασίας που είχε ως αποτέλεσμα τη μεταγραφή της αθλήτριάς τους στο σύλλογό μας».

Η δήλωση της Βασιλικής Κοσμίδου στο site του συλλόγου «asgiannena-volley.gr»: 

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη που πλέον ανήκω στο δυναμικό της ομάδας του Α.Σ Γιάννενα και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να συνεισφέρω στην επίτευξη των στόχων της. Ελπίζω εγώ, οι συμπαίκτριες μου αλλά και όλο το προπονητικό και ιατρικό staff να έχουμε μια χρονιά γεμάτη χαρούμενες στιγμές και επιτυχίες. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω την κυρία Ιφιγένεια Τέφα που συνέβαλε στο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή μου.

 Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το σωματείο του ΑΟ Θήρας για τα δύο υπέροχα αυτά χρόνια που περάσαμε μαζί, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τις εμπειρίες που απέκτησα μέσω των παιχνιδιών μας σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ήμασταν πραγματικά σαν μια οικογένεια η οποία θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου».

Σχετικά άρθρα