Εκτυπώστε τη σελίδα
28-06-2019 21:08

Στην επίθεση του Απολλώνιου η Μάρα Βλαχοπούλου

Με καταιγιστικό ρυθμό ο Απολλώνιος συνεχίζει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι καθώς μετά τις Κλεισιάρη, Αγγελάκου, Μπαλδώκα, ανακοίνωσε σήμερα και την τέταρτη μεταγραφή του, την Μάρα Βλαχοπούλου

Η 24 χρονη ακραία (1μ80) προέρχεται από τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Κερατσινίου για μια καλή πορεία στην Α2 γυναικών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει για την Βλαχοπούλου:« Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Βλαχοπούλου Μάρα (ακραία).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Μάρα ανέφερε: «Η ομάδα του Απολλώνιου κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα δείχνοντας την εμπιστοσύνη του σε νέο προπονητή και νέες αθλήτριες. Είμαι χαρούμενη γι' αυτήν την συνεργασία, καθώς και ευγνώμων για την εμπιστοσύνη του προπονητή και της Διοίκησης του Συλλόγου.

Εύχομαι η χρονιά αυτή να είναι επιτυχημένη για την ομάδα, με χαμόγελα και γεμάτο πάθος οι αγωνιστικές μας στιγμές. Υ.Γ.: Η ευχή της υγείας είναι δεδομένη για όλον τον κόσμο .

Ευχόμαστε στην Μάρα καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία και πολλές χαρές!»