Εκτυπώστε τη σελίδα
25-06-2019 21:08

Ενίσχυση στο μπλοκ ο Απολλώνιος με Φιλίππα Αγγελάκου

   Μετά την Ευτυχία Κλεισιάρη, ο Απολλώνιος ανακοίνωσε και την κεντρική, Φιλίππα Αγγελάκου. Η 21 χρονη (1μ80) αθλήτρια απο τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το μπλοκ της ομάδας του Κερατσινίου στο νέο πρωτάθλημα της Α2 η οποία ανασυγκροτείται με γρήγορους ρυθμούς.

 Η ανακοίνωση του σωματείου για την Αγγελάκου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Αγγελάκου Φιλίππα (κεντρικός).»

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Φιλίππα υποστήριξε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Διοικητικά μέλη του Σωματείου του Απολλώνιου για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ για την φετινή σεζόν στην ομάδα. Ευχαριστώ επίσης τον προπονητή μου κ. Αρναούτη, καθώς και όλους τους προπονητές που έχω συναντήσει αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το βόλεϊ.

Είναι η πρώτη χρόνια που θα αγωνιστώ με άλλη φανέλα πέρα από του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για όλη την βοήθεια που έχω λάβει. Εύχομαι για την φετινή σεζόν υγεία πάνω από όλα σε όλα τα κορίτσια, με επιτυχίες και δύναμη. Καλή σεζόν με επιμονή και πάθος,

Ευχόμαστε στην Φιλίππα καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία και πολλές χαρές!

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Συλλόγου ΓΣ Αστέρας Αγ. Δημητρίου για την άψογη συνεργασία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!»