1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2019 17:30

Σημαντική ενίσχυση με Μουρατίδη, Κορακιανίτη ο Απόλλων Καλαμάτας

Τις βάσεις για μια σπουδαία πορεία στο νέο πρωτάθλημα του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών, ξεκίνησε να βάζει ο Απόλλων Καλαμάτας με την απόκτηση των Δανάη Μουρατίδη, Ελισσαβετ Κορακιανίτη ενώ ανανέωσε και με τις Κόλλια και Δεδούση.

Η Μεσσηνιακή ομάδα που πέρυσι έκανε το «θαύμα» στην Α2 και τερμάτισε δεύτερη ως νεοφώτιστη ενώ τη νέα σεζόν έχει στόχο να διεκδικήσει την άνοδο στην Πρι Λιγκ, αναφέρει στην ανακοίνωση της για τις δύο ταλαντούχες αθλήτριες που θα έχουν προπονητή τον καταξιωμένο, Μπάμπη Μυτσκίδη:

«Καλωσορίζουμε στην πόλη μας και την ομάδα μας τις Δανάη Μουρατίδη και Ελισσάβετ Κορακιανίτη.Η Δανάη είναι 24 ετών αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και έχει παίξει στον Ολυμπιακό, Πανιώνιο ΖΑΟΝ,και Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Εχει σημαντικές διακρίσεις με μεγαλύτερη την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου από τον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2013.Επίσης έχει πάρει το βραβείο καλύτερης πασαδόρου με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς στο φάιναλ φορ νεανίδων.

Η Ελισσάβετ είναι 22 ετών  αγωνίζεται στη θέση της ακραίας -διαγωνίου και προέρχεται από τα σπλάχνα του ΟΦΑ Απολλωνίου.Ευχαριστούμε  τις διοικήσεις των ομάδων  Γ.Σ Αστέρα Αγίου Δημητρίου και ΟΦΑπολλωνιου για την άριστη συνεργασία μαζί τους Ευχόμαστε και στις 2 να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά να ευοδωθούν η ατομικοί και ομαδικοί στόχοι που έχουμε θέσει μαζί.»

Ανανεώσεις με Νίκη Κόλλια-Γωγώ Δεδούση

Στο ρόστερ της νέας ομάδας θα παραμείνουν και οι Κόλλια, Δεδούση, για τις οποίες ο σύλλογος αναφέρει:«Μετά από μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά στην ομάδα μας η ακραία Νίκη Κόλλια θα συνεχίσει μαζί μας στην προσπάθειά μας στην Α2 εθνική κατηγορία.

Κοντά μας και αυτή τη σεζόν θα εξακολουθήσει να είναι η "γιατρος' μας Γωγώ Δεδούση που τη φετινή χρονιά θα αγωνιστεί στη θέση του λίμπερο.

Ευχόμαστε και στις 2 αθλήτριες μας να έχουν υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ