Εκτυπώστε τη σελίδα
07-06-2019 00:36

Ο Κατωπόδης αποχώρησε από τον Ηρακλή Κηφισιάς: «Εις το επανιδείν»

Ο Βασίλης Κατωπόδης ολοκλήρωσε την δύσκολη αποστολή του στον Ηρακλή Κηφισιάς και αποχώρησε με μία δήλωση που δημοσίευσε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

O Kατωπόδης ήταν συνεργάτης του Βασίλη Μανθάτη στην γυναικεία ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς αλλά μετά την παραίτηση του τελευταίου όταν έφυγε για τον Α.Ο.Μαρκοπούλου ο Κατωπόδης ανέλαβε υπεύθυνος κορασίδων και αναπτυξιακών στον Ηρακλή. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε συμφωνήσει να ανανεώσει την συνεργασία του αλλά απόψε ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του. Διαβάστε τι έγραψε:

«Μετά από μία σπουδαία χρονιά, δίπλα σε σπουδαία παιδιά κάθε ηλικίας, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον Ηρακλή Κηφισιάς. Η απόφαση μου στηρίζεται σε προσωπικούς λόγους αφού ο σύλλογος προ ολίγων ημερών, με έπεισε να παραμείνω και να συνεχίσουμε μαζί για ακόμα μια χρονιά. Ελπίζω να βρει ο σύλλογος τον δρόμο του και να γυρίσει ξανά στις μεγάλες επιτυχίες. Ευχαριστώ τον κύριο Πανάγο, τον κύριο Οικονομόπουλο, τον κύριο Παπαβλάχο και όλους αυτούς που σε μια δύσκολη χρονιά, μοιράστηκαν βάρος της προσπάθειας, όπως και όλα τα παιδιά μου που με ανέχτηκαν από την αρχή μέχρι τώρα και τους γονείς αυτών που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στα χέρια μου. Νιώθω υπερήφανος που ήμουν και εγώ Ηρακλής. Εις το επανιδείν».