Εκτυπώστε τη σελίδα
19-05-2019 16:36

Η Γεωργία Ντάρδη στον Γ.Σ.Κορωπίου!

H Γεωργία Ντάρδη μετά από μία επιτυχημένη θητεία στον Γ.Σ.Κερατέας όπου οδήγησε την ομάδα της στην Β΄κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ αλλάζει γειτονιά στα Μεσόγεια. Συμφώνησε με την διοίκηση του Γ.Σ.Κορωπιου και έγινε και η σχετική ανακοίνωση. Ο Γ.Σ.Κορωπίου και ο Γ.Σ.Κερατέας θα είναι αντίπαλοι τη νέα σεζόν στη Β΄Εθνική ΕΣΠΑΑΑ.

 

Το Τμήμα Volleyball του Γ.Σ. Κορωπίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 με τη Ντάρδη Γεωργία.

Η Γεωργία αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το Volleyball σε παιδική ηλικία στην ομάδα του Φ.Ε.Σ. Κάντζας.

Στην πλούσια αγωνιστική της καριέρα έχει αγωνιστεί σε συλλογικό επίπεδο επίσης στις ομάδες του Κτησιφώντα Παιανίας, Παναθηναϊκού, ΖΑΟΝ, Ηρακλή Κηφισιάς, Φ.Ο. Βριλησσίων, Α.Ο.Παλλήνης, Α.Ο.Θρακομακεδόνων, Γ.Σ.Κερατέας. Μέλος Εθνικών ομάδων κορασίδων, νεανίδων, γυναικών έχει διακριθεί επιπλέον και σε παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας την 6η θέση. Πτυχιούχος φυσικοθεραπείας, σύζυγος και μητέρα 4 παιδιών, η Γεωργία βραβεύτηκε το 2016 από την Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. για το ήθος και την προσφορά της στο βόλλεϋ.

Της ευχόμαστε να έχει μία υγιή πάνω απ ’όλα αγωνιστική χρονιά στο σύλλογό μας και είμαστε σίγουροι πως θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας.

Γεωργία καλώς ήρθες.

Media