Εκτυπώστε τη σελίδα
17-05-2019 15:01

Θανάσης Ρέρρας: Γι αυτό χωρίζουν οι δρόμοι μας με Γκαραγκούνη, Προκοπίου, Μπαχράμη

Η Μαρία Γκαραγκούνη και η Μίλη Προκοπίου αποχωρούν οριστικά από τον Γ.Σ. Κερατέας όπως και ο προπονητής Δημήτρης Μπαχράμης που το ανακοίνωσε και μέσω του λογαριασμού του στο facebook. Τι συνέβη όμως και οι δύο αθλήτριες και ο προπονητής αποχωρούν ενώ η ομάδα πήρε την άνοδο στην Β΄Εθνική γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ;

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κερατέας Θανάσης Ρέρρας ενημέρωσε τα μέλη του συλλόγου στην έκτακη Γενική Συνέλευση όπου έγινε αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν και αφού ευχαρίστησε τις δύο αθλήτριες και τον έμπειρο τεχνικό δήλωσε:

«Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου»

«Ως πρόεδρος του συλλόγου αλλά και ως άνθρωπος του βόλεϊ ήταν τιμή μου που συνεργαστήκαμε με την Μαρία Γκαραγκούνη, τη Μίλη Προκοπίου και τον Δημήτρη Μπαχράμη. Εκαναν τη διαφορά σε μία δύσκολη σεζόν που ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα και κατακτήθηκε η άνοδος στην Β΄Εθνική. Η Μαρία θυσίασε τις οικογενειακές στιγμές για να αγωνιστεί. Το ίδιο και η Μίλη. Ο Δημήτρης ήρθε σε μία στιγμή που η ομάδα ήταν στην 8η θέση και πανηγυρίσαμε μόνο νίκες. Εκαναν την διαφορά σε όλα τα επίπεδα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

«Στεναχωριέμαι αλλά δεν φουσκώνω μπαλόνι»

Σχετικά με την αποχώρηση τους ο Θανάσης Ρέρρας είπε: «Από την αρχή ήμουν ξεκάθαρος με όλους πως η διοίκηση μας έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και συγκεκριμένους στόχους. Αν είχαμε στόχο να ανέβουμε τις κατηγορίες και να έχουμε διακρίσεις υψηλού επιπέδου ο Μπαχράμης θα έμενε για πάντα στην Κερατέα. Οι προταιρεότητες του συλλόγου είναι οι ακαδημίες και ομάδες που θα δίνονται περισσότερες ευκαιρίες στα ντόπια παιδιά για να αγωνιστούν. Αυτό δεν ισχύει μόνο στο βόλεϊ αλλά σε όλα τα τμήματα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να είμαι ανακόλουθος. Κάθε σεζόν θα κλείνει με νοικοκυρεμένα οικονομικά, χωρίς εκκρεμότητες προπονητές, αθλητές και αθλήτριες. Κάναμε επαφές αλλά είχαμε μεγάλη απόσταση. Κι εγώ στεναχωριέμαι που χωρίζουν οι δρόμοι μας αλλά δεν θέλω να φουσκώσουμε ένα μπαλόνι που θα αποκοπεί από την τοπική κοινωνία και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι στις αθλήτριες και στον κόουτς καλή επιτυχία και εύχομαι να ανταμώσουμε και πάλι στα γήπεδα».

Σχετικά άρθρα