Εκτυπώστε τη σελίδα
06-05-2019 15:25

Αργυρούπολη: Τίτλοι τέλους για Μπόκα και Κολομητρούση

Παρά την άνοδο στην Α2 γυναικών ως πρωτοπόρος και με απώλεια ενός σετ από το ειδικό τουρνουά ανόδου στην Πάτρα, η Αργυρούπολη μετράει τις πρώτες  της απώλειες.

Από την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΠΕΔΑ που τελείωσε την σεζόν με μία ήττα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους η έμπειρη αρχηγό Γωγώ Μπόκα για μια σεζόν τουλάχιστον για επαγγελματικούς λόγους και μόνιμα η λίμπερο και στρατιωτικός γιατρός, Αντρια Κολομητρούση, κόρη του παλαίμαχου θρύλου της μεγάλης ποδοσφαιρικής Λάρισας την δεκαετίας του ’80, Κώστα Κολομητρούση.

Γωγώ Μπόκα

Αρχικά η πολύπειρη Μπόκα που έχει αγωνιστεί με επιτυχία για πολλά χρόνια σε Ηλιούπολη, πέρασε από Κόρινθο και συμπλήρωσε τρία χρόνια στον ΑΟΝΑ, υποστήριξε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημενη για την άνοδο της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία. Δουλέψαμε όλοι μαζί από την αρχή με πολύ όρεξη και πείσμα για το αποτέλεσμα. Η ομάδα έδεσε και με την καθοδήγηση της προπονήτριας μας Δήμητρας Λυκογιαννη καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα με μόλις μία ήττα καθώς και στα μπαράζ ανόδου της Πάτρας χάνοντας μόνο ενα σετ.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συμπαίκτριες μου για την υπέροχη χρόνια που πέρασα μαζί τους φέτος. Εύχομαι σε όλες καλή πορεία και καλή επιτυχία στις ίδιες καθώς και στην ομάδα μου την νέα αγωνιστική περίοδο.»

Αντρια Κολομητρούση

Η ανάρτηση-αποχώρηση της Κολομητρούση αναφέρει:

«Κι έρχεται αυτή η στιγμή που μετά από 24χρονια πρέπει να σταματήσεις αυτό που έκανες εντατικά στην καθημερινότητα σου.

Χωρίς να έχει σημασία αν έπαιξες σε μεγάλη κατηγορία όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να έχει σημασία αν τα αποτελέσματα ήταν πάντα με το μέρος σου..για να κανείς αυτό που αγαπάς απαιτούνται θυσίες..από το σχολείο που οι συμμαθητές σου διάβαζαν κ εσύ ήσουν από γήπεδο σε γήπεδο, από το πανεπιστήμιο που ειχες εξεταστικές ή οι συμφοιτητές σου απολάμβαναν τις βόλτες τους και εσύ είχες αγώνα μέχρι και τώρα που οι συνάδελφοι σου μετά τη δουλειά έχουν τη δυνατότητα να ξεκουράζονται, και εσύ πρέπει να ακολουθείς το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Αυτές είναι οι θυσίες που σε κάνουν αθλητή και όχι οι διακρίσεις.οι διακρίσεις σε κάνουν πρωταθλητή κ αυτό δε μπορείς να το ζεις συνέχεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια και ελπιζω να ήμουν αντάξια των προσδοκιών τους. Βασίλης Παπαδημητρίου Γιωργο Ακριτίδη, Βασίλη Χριστόπουλο, Πέτρο Πνάκα, Βαγγέλης Περόπουλος, Γιώργος Τσούκας, Αποστόλης Μουλακάκης, Δημητρα Ιωαννίδου, Χριστίνα Ζαλώνη.

Ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιον από όσους μπορώ να βρω εδώ ☺️ και κυρίως να ευχαριστήσω και τη φετινή μου προπονήτρια Δήμητρα Λυκογιάννη που αυτής την ψυχή κι αν έβγαλα αλλά τουλάχιστον ο στόχος εκπληρώθηκε!! ευχαριστώ οοοολες τις συμπαίκτρια μου αυτά τα χρόνια!!

Μετά από τρία χρόνια στον ΑΟΝΑ με την καλύτερη αντιμετώπιση που θα μπορούσα να έχω και κυρίως από τις συμπαίκτριες μου με τις οποίες ήμασταν πραγματική οικογένεια, ήρθε η ώρα «να τα κρεμάσω» που λέμε..

Τέλος ,το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω σε δυο ανθρώπους χωρίς την υποστήριξη των οποίων δε θα είχα καταφέρει τίποτα όλα όσα έχω καταφέρει στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Και αυτοί είναι οι γονείς μου.

Βίκυ Κουκουλιάφκα και Κώστας Κολομητρούσης σας ευχαριστω για όσα έχετε κάνει για μένα!

Κλείνουμε με άνοδο.»

 

 

Σχετικά άρθρα