Εκτυπώστε τη σελίδα
05-05-2019 13:17

Νίκος Λιγνός: «Οι Αμπελόκηποι ήρθαν για να μείνουν στην Α2»

Ιστορία έγραψαν οι Αμπελόκηποι καθώς με τρεις νίκες στο τουρνουά της Πατρας, κατάφερε να κερδίσει την άνοδο της για πρώτη φορά στηνΑ2 κατηγορία γυναικών.

Ένα όνειρο χρόνων που έγινε επιτέλους πραγματικότητα, και ο προπονητής-ιδρυτής της πρωταθλήτριας ΕΣΠΑΑΑ, Νίκος Λιγνός, που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας εδώ και 15 χρόνια, σχολίασε για το σπουδαίο κατόρθωμα του αθηναϊκού συλλόγου:

«Πετύχαμε ένα στόχο χρόνων που είχαμε βάλει. Τα κορίτσια υπερέβαλλαν εαυτούς για να φτάσουμε στις συγκεκριμένες νίκες, σ’ένα πρωτόγνωρο τουρνουά για μας με 4 ματς στη σειρά ενώ να σημειωθεί ότι είχαμε και το πιο δύσκολο πρόγραμμα του τουρνουά και χρειαζόταν να κάνουμε διαχείριση των παικτριών.Η φιλοξενία της ΕΑΠ ήταν πολύ καλή και τους αξίζουν συγχαρητήρια ενώ ο Πατρινός σύλλογος και η ΓΕΗ ήταν δύο πολύ ανταγωνιστικές ομάδες.»

«Παίκτριες που γουστάρουν να παίζουν»

Πλέον για την επόμενη μέρα των νεοφώτιστων Αμπελοκήπων, ο κ. Λιγνόε επεσήμανε:« Είναι μια δικαίωση αυτή η άνοδο για την προσπάθεια που κάναμε τόσα χρόνια. Πρώτη φορά στην ιστορίας μας ανεβήκαμε στην Α2 και ήρθαμε για να μείνουμε.

Θα μείνουμε σταθεροί στην φιλοσοφία που έχουμε.Θέλουμε αθλήτριες που έχουν κίνητρο να βελτιωθούν και γουστάρουν να παίξουν βόλεϊ. Δεν δίνουμε οδοιπορικά σε καμία και αυτό είναι ξεκαθαρισμένο αποτην αρχή σε όποια θέλει να έρθει στο σύλλογο.»

«Ξεκίνημα πριν 15 χρόνια»

Την ομάδα των Αμπελοκήπων την ξεκίνησα εγώ πριν από 15 χρόνια από το μηδέν, με κορασίδες, ακαδημίες και στα πρώτα χρόνια κάναμε υπομονή μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά και χωρίς να μας ενοχλούν οι ήττες. Στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματα μας και προχωρήσαμε.

Τέλος θα ηθελα να ευχαριστήσω την φυσιοθεραπεύτρια μας, Ανστασία Κουσαθανά που χωρίς την πολύτιμη συμβολή της, δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε αυτό το τουρνουά.» 

Σχετικά άρθρα