1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2019 12:43

Ντίνα Καραμούντζου: «Δείξαμε χαρακτήρα σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος»

Απο τις σταθερά κορυφαίες παίκτριες του Απόλλωνα Καλαμάτας, ήταν η Ντινα Καραμούντζου. Η 23 χρόνη ακραία (1μ78) που αγωνίστηκε  σε Πανελλήνιο και μια διετία στο Αιγάλεω σε Α2 και Πρι Λιγκ, σχολίασε για την φετινή εκπληκτική πορεία του νεοφώτιστου συλλόγου της Καλμάτας στον Α ομιλο της Α2 γυναικών και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης:

«Αρχικά, ήταν σίγουρα μια εκπληκτική πορεία η φετινή και πρώτη σεζόν στην Α2 για την ομάδα του Απόλλωνα. Αρχικός μας στόχος ήταν η παραμονή αλλά με πολλή δουλειά και προπόνηση βγήκε το αποτέλεσμα αυτό που μας έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Βλέπαμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, σαν ένα ντέρμπι και πιστεύω αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και σε συνδυασμό ότι ο προπονητής και η διοίκηση, μας έδωσαν όραμα, αυτό μας οδήγησε στην επιτυχία.

Συνολικά πιστεύω, ότι η καλή συνεργασία μεταξύ διοικούντων, προπονητών και παικτριών, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να έρθουν τόσο καλά αποτελέσματα ενω η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματοςΕυχαριστώ πολύ την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ελπίζουμε σε μια αντίστοιχη και ακόμα καλύτερη πορεία την καινούρια σεζόν.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ