1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2019 22:07

Το κλάμα της Γεωργίας Ντάρδη και η αφιέρωση στον άνδρα της ζωής της (vid)

Η Γεωργία Ντάρδη είναι η ψυχή της γυναικείας ομάδας του Γ.Σ.Κερατέας και μετά τη νίκη επί των Γλυκών Νερών και την άνοδο στη Β΄Εθνική μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για τη δύσκολη χρονιά, για τα τέσσερα παιδιά που μεγαλώνει παράλληλα, για τις συμπαίκτριες της, για τη νέα σεζόν και με δάκρυα στα μάτια έκανε την αφιέρωση της χρονιάς στον άνθρωπο της...

«Η αποψινή βραδιά είναι η επιτομή της μεγάλης προσπάθειας και της ατυχίας. Είχαμε φοβερές ατυχίες. Δυστυχώς πολύ σημαντικές αθλήτριες που ήταν στη βασική εξάδα είχαν σοβαρούς τραυματισμούς. Τραυματίστηκαν, επανήλθαν ξανατραυματίστηκαν. Απόψε ειναι η ανταμοιβή μας πραγματικά».

Για τις υποχρεώσεις που έχει και ως μητέρα τεσσάρων παιδιών: «Για μένα όλη η χρονιά ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Εχω πολύ ζόρι λόγω των τεσσάρων παιδιών αλλά όλη αυτή η δυσκολία πίσω της κρύβει μια τεράστια ευτυχία. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μέσα στα γήπεδα και που τα παιδιά μου με βλέπουν μέσα στα γήπεδα. Αυτό που θέλω είναι να με έχει ο Θεός καλά. Τα παιδιά μου είναι 10 ετών, 8 ετών, 6 ετών και το μικρό μου θα γίνει σε λίγο 2 ετών».

Για το μέλλον: «Δεν σχεδιάζω τίποτα και ποτέ. Θέλω να είμαι υγιής. Προσπαθώ να γυμνάζομαι όσο πιο πολύ μπορώ για να στέκομαι καλά στα πόδια μου. Εγώ θέλω να είμαι σε ομάδα που να με θέλει, να σέβεται τον κόπο μου, την προσπάθεια μου και να αγαπάει αυτό που είμαι γιατί πάνω απ΄όλα είμαστε άνθρωποι. Δε μπορώ να δώσω υπόσχεση παραμονής».

Συγκινητική ήταν η στιγμή της αφιέρωσης της εφετινής χρονιάς: «Αφιερώνω αυτή την άνοδο στον σύζυγο μου Κώστα Σιώλα. Πρώτα σε αυτόν γιατί εάν δεν τον είχα δεν είχα πετύχει τίποτα. Να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Δημήτρη Μπαχράμη που ήρθε στην ομάδα και μας πίστεψε. Στην Λίζα Τριανταφυλλίδη που ήταν τόσο άτυχη αλλά είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που την γνώρισα. Στη Μίλη Προκοπίου που είναι μεγάλη αρχηγός. Στη Μαρία Γκαραγκούνη, τι να πω ρε παιδιά... μία ιστορία μόνη της. Στη Πηγιάνα Μεθενίτη που τα έδωσε όλα και προσπάθησε να παντρέψει μπιτς και σάλα. Στο Θανάση Ρέρρα που είναι ο πρόεδρος και μας μάζεψε και μας πίστεψε αλλά και πολλούς ακόμα που ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ