Εκτυπώστε τη σελίδα
04-04-2019 10:37

Γ.Σ.Κορωπίου: Τα συγχαρητήρια της διοίκησης στους συντελεστές της ανόδου και η προετοιμασία της φιέστας!

Μετά από πέντε χρόνια ο Γ.Σ.Κορωπίου πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Β΄κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απ΄ευθείας άνοδο από το πρωτάθλημα της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών. Μάλιστα τις προσεχείς ημέρες θα προγραμματιστεί αγώνας φιέστα για να γιορταστεί η άνοδος.

Με συνολική συγκομιδή 51 βαθμών και 17 νίκες σε 22 παιχνίδια ο Γ.Σ.Κορωπίου πήρε άξια τον τίτλο και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου σε ανακοίνωση του ευχαρίστησε όλο το προπονητικό σταφ με επικεφαλή τον Δημήτρη Γιαμαλή, τις αθλήτριες, τον τιμ μάνατζερ Διονύση Ζώη και φυσικά τους χορηγούς. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οφείλουμε νε ευχαριστήσουμε τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Αρχής γενομένης απο τον Πρόεδρο Κο Αλεξίου Γεώργιο ο οποίος ειναι δίπλα στην ομάδα, πρόθυμος πάντα να βοηθήσει σε δυσκολίες που μπορούν να προκύψουν σε διάφορους τομείς μέσα στη χρονιά, τον Team Manager, Ζώη Διονύση, την ψυχή του τμήματος, ο οποίος είναι πάντοτε παρών και έτοιμος να αντιμετωπίσει και να δώσει λύση σε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται αλλά και να διευθετήσει άμεσα τις όποιες εκκρεμότητες προκύπτουν. Η φυσική και όχι μόνο παρουσία του Διονύση Ζώη είναι αυτή που εξελίσσει το τμήμα τα τελευταία χρόνια. Στη συνέχεια το προπονητικό Stuff αποτελούμενο από τον Α’ Προπονητή Γιαμαλή Δημήτρη και Β’ Προπονητή τον Ανδρικόπουλο Δημήτρη.

Η έλευση του Δημήτρη Γιαμαλή σηματοδότησε ένα νέο ξεκίνημα για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου με οργάνωση των Ακαδημιών μας και την επιτυχία της ανόδου του γυναικείου τμήματος στη Β΄ Εθνική. Τους φυσικοθεραπευτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε, τον Λεβαντή Κωνσταντίνο, τον Ηλιάδη Σωκράτη και την Βαγγελή Φωτεινή οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στάθηκαν δίπλα στις αθλήτριές μας και μπόρεσαν στα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε να παρέχουν υψηλότατες υπηρεσίες περίθαλψης και ταχείας αποκατάστασης.

Επίσης τις πρωταγωνίστριες αθλήτριές μας: Μαρία Φούτζηλα, Δέσποινα Ρόκκου, Παναγιώτα Ζήση, Κατερίνα Πολύζου, Αννα Λάζαρη, Δώρα Αγγελή, Ελένη Μπασιαδάκη, Σοφία Δαρεμά, Κατερίνα Τράκα, Γεωργία Μπορονικόλα, Στέλλα Μπασιαδάκη, Σοφία Αποστόλου, Ευάννα Μπαγλατζή, Θάλεια Νομικού και Αλεξία Στάθη.
Κορίτσια σας ευχαριστούμε, μας κάνατε όλους χαρούμενους.
Αν και η ομάδα παρουσιάστηκε με πλήρη σύνθεση σε μόλις τρία από τα 22 παιχνίδια (1η,2η και 22η αγωνιστική) καταφέρατε να αγωνίζεστε η μία για την άλλη και όλες για το καλό της ομάδας».

Η διοίκηση του Γ.Σ.Κορωπίου ευχαριστεί τους υποστηρικτές και χορηγούς του τμήματος:

«Ευαριστούμε τους χορηγούς του τμήματος Volleyball οι οποίοι υπό δύσκολες οικονομικά συγκυρίες πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθειά μας. Τη Δημοτική αρχή του τόπου μας με προεξέχοντα το Δήμαρχο κ.Κιούση Δημήτριο. Η στήριξη στο τμήμα του Volleyball με την παροχή των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Την κα. Μιχαιρίνα Δήμητρα Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής για την άδεια χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου, για προπονήσεις και αγώνες Volleyball και τον κο. Κορωνιά Αντώνιο Πρόεδρο του «Σφηττού» για την άδεια χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου «Γ.Σ. Παπασιδέρης» και του Δημοτικού Γυμναστηρίου στο οποίο εκγυμναζόταν η ομάδα μας, βοήθησαν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου μας.
Τέλος, αλλά πρώτα στη συνείδηση όλων μας, να ευχαριστήσουμε όλα αυτά τα παιδιά που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια και συμμετέχουν σε προπονήσεις και αγώνες του συλλόγου μας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αλλά και ακολουθούν την ομάδα μας στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.
Η αγωνιστική χρονιά θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες με την Απονομή Κυπέλλου Πρωταθλήτριας Ομάδας απο την ΕΣΠΑΑΑ και τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα».