Εκτυπώστε τη σελίδα
03-04-2019 16:44

Μανώλης Σκουλικάρης: «Οργανωμένο σωματείο οι Πρωταθλητές Πεύκων που μπορούν να φτάσουν ψηλά»

Παρά την σπουδαία του οργάνωση και το ενισχυμένο ροστερ που παρουσίασαν φέτος, η Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων δεν κατάφεραν να προλάβουν το τρένο ανόδου στην Πρι Λιγκ και δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, βρίσκονται στην τρίτη θέση .

Ο πολύπειρος τεχνικός ,Μανώλης Σκουλικάρης, ο οποίος πέρυσι οδήγησε τους Μακεδόνες Αξιού στην τετράδα της Α1, και φέτος καθοδηγεί το σύλλογο της Θεσσαλονίκης στον Β΄όμιιλο της Α2 γυναικών, μίλησε εφ’ όλης της ύλης στο Volleynews.gr για την πορεία της ομάδας του.

«Φέτος θεωρώ ότι για πρώτη χρονιά πήγαμε καλά, αλλα θα μπορούσαμε και καλύτερα. Η ομάδα των Πεύκων εχει τις προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει στην κατηγορία που έχει στόχο.Η οικογένεια Μουρατίδη και ο κ. Δημήτρης Ιακωβάκης ονειρεύονται να βοηθήσουν το σωματείο να φτάσει πολύ ψηλά ενώ είναι από τους πιο οργανωμένου συλλόγους που εχω εργαστεί και πιστεύω ότι η επιθυμία τους μπορεί να γίνει πραγματικότητα.»

Κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν και την πρωτιά του Β’ ομίλου από το Ναύαρχο Βότση, αλλα και την πορεία στο κύπελλο, ο κ. Σκουλικάρης, σχολίασε: «Θέλουμε δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές που απομένουν για να διατηρήσουμε την τελική μας θέση.

Συγχαρητήρια στο Ναύαρχο Βότση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ήταν η πιο καλή και σταθερή ομάδα και σε αυτό βοήθησε η προσθήκη της διεθνής λίμπερο Μυρίδου αλλά και η συμμετοχή της Πολυνοπούλου στην δεύτερη Νέα Γενεά.

Όσον αφορά το κύπελλο, (αποκλεισμός από ΑΟ Θήρας στους 16), νομίζω ότι φτάσαμε εκεί που μπορούσαμε. Ήταν παντως γενικά μια καλή εμπειρία για την ομάδα μας.»

Παραμονές της μεγάλης γιορτής του γυναικείου βόλεϊ στις Σέρρες και ο πολύπειρος τεχνικός δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο φαιναλ-4:" Ο Ολυμπιακός και σε αυτό το τουρνουά είναι το φαβορί αλλά φέτος παρουσιάζεται λίγο πιο ευάλωτος από προηγούμενες σεζόν.

Ο Πανναξιακός και ο ΑΟ Θήρας είναι δυο ομάδες που ενίσχυσαν πολύ τα φετινά τους ρόστερ, ο μεταξύ τους ημιτελικός είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Θεωρώ ότι έχουν μικρύνει την ψαλίδα της διαφοράς από πέρυσι με τον Ολυμπιακό αλλά οι «ερυθρόλευκες» είναι πιο κοντά στο τρόπαιο.»

Σχετικά άρθρα