Εκτυπώστε τη σελίδα
03-04-2019 13:03

Ηλιάνα Τζανάκη: «Δύσκολη χρονιά με καλό τέλος για την Αγ. Παρασκευή»

Την ικανοποίηση της για την παραμονή της Αγ.Παρασκευής στο φινάλε του Ά ομιλου της Α2 γυναικών, μετά την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και την ισοβαθμία-θρίλερ όπου έστειλε τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΠ, εξέφρασε η Ηλιάνα Τζανάκη.

Η 28χρονη διαγώνια και αρχηγός της ομάδας των βορείων προαστίων που έχει αγωνιστεί και στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και από τις κορυφαίες σκορερ της φετινής Α2, κανοντας τον απολογισμό της σεζόν, η οποία τελικά είχε χάπι έντ,υποστήριξε στο Volleynews.gr:

«Εκπλήξεις, ανατροπές αλλά και απογοητεύσεις είδα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Ήταν μια δύσκολη χρονιά και με τους τραυματισμούς τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα αλλά τελικά τα καταφέραμε! Κάναμε κάποιες αλλαγές στη μέση της χρονιάς και αγωνίστηκα και ως ακραία όποτε χρειάστηκε για να βοηθήσω την ομάδα σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή μας κ. Γρηγορακάκη.

Νιώθω περήφανη που έστω και στο τέλος κρατήσαμε την συγκέντρωσή μας και δείξαμε αγωνιστικότητα. Τερματίσαμε στην 8η θέση σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με νεανικό ρόστερ και νέες προσθήκες στην ομάδα.

Η διοίκηση ήταν κοντά μας και μας στήριζε καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και η ενότητα αυτή έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε και τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα των Αμαζόνων για την άνοδο τους στην Pre League.

Τέλος να επισημάνω οτι νιώθω τυχερή που μετά από 10 χρόνια στα πρωταθλήματα της Α2 είμαι πάνω απ’όλα υγιής και παραμένω ανταγωνιστική σε ένα άθλημα με υψηλές απαιτήσεις και ταχύτατες αλλαγές..»

Σχετικά άρθρα

  • Ο Γρηγορακάκης στον πάγκο της Αγ. Παρασκευής
    Ο Κυριάκος Γρηγορακάκης σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο διάδοχος του Νίκου Κωστακόπουλου στον πάγκο ομάδας της Αγ. Παρασκευής στην Α2 Γυναικών.
  • Καραμπάγια, Τζανάκη στους Τράχωνες
    Δύο ακόμα μεταγραφές έκαναν οι Τράχωνες Αλίμου που θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών. Απέκτησαν τη Δήμητρα Καραμπάγια και την Ηλιάνα Τζανάκακη.