Εκτυπώστε τη σελίδα
02-04-2019 02:31

Συνεχίζουν με Ατσιδαύτη στην Πρι Λιγκ οι Αμαζόνες, αποχωρεί η αρχηγός Στέλλα Πολίτη (vd)

Με τον Στέλιο Ατσιδαύτη στον πάγκο θα πορευτούν οι Αμαζόνες στην Πρι Λιγκ καθώς η διοίκηση του συλλόγου της Ν.Ερυθραίας , εχει ερθει σε οριστική συμφωνία με τον επιτυχημένο τεχνικό και για τη νέα σεζόν.

Αντίθετα αποχωρεί από την πρωταθλήτρια της Α2 γυναικών, ύστερα από τέσσερα χρόνια, η έμπειρη αρχηγός Στέλλα Πολίτη για να κάνει οικογένεια, η οποία το αποκάλυψε και επίσημα στην καμερα του SportsOnair, μετα την απονομή του κυπέλλου.

Ντιγριντάκης: « Υγιές σωματείο με εξαιρετική διοίκηση»

Πανευτυχής ο ισχυρός άνδρας των Αμαζόνων , Χαρης Ντιγριτάκης, ο οποίος πέρα από την οικονομική βοήθεια που διέθεσε στην ομάδα, πρόσφερε και διοικητικά με την μεγάλη του εμπειρία από την θητεία του στο μπάσκετ της Κηφισιάς, υποστήριξε για την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας ανοδο στην Πρι Λιγκ:

«Οι Αμαζόνες είναι ένα υγιές σωματείο με εξαιρετική διοίκηση. Μια πραγματική οικογένεια που ειχε και αυτή τα προβλήματα της όπως κάθε οικογένεια . Επίσης είναι ένα σωματείο που δουλεύει σε βάθος, κρατάω ότι στον τελευταίο αγώνα της σεζόν έπαιξαν εξι παικτριες από τα σπλάχνα της ομάδας.

Τα τμήματα υποδομών των Αμαζόνων αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον. Για την γυναικεία ομάδα ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος. Η δουλειά του κ.Ατσιδαύτη θα φανεί στο κάδρο των Αμαζόνων και στην νέα σεζόν.»

Δείτε παρακάτω αναλυτικότερες δηλώσεις για τις Αμαζόνες από τις παίκτριες,τον προπονητή Στέλιο Ατσιδαύτη και τον ισχυρού παράγοντα του συλλόγου, Χάρη Ντιγριντάκη.:

Media

Σχετικά άρθρα