Εκτυπώστε τη σελίδα
18-03-2019 19:52

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης νίκησε 3-2 την Γαία Δράμας και πάει φουλ για Α2

Σε τροχιά ανόδου στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών είναι ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης μέσα από το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής της Ενωσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το εφετινό πρωτάθλημα γυναικών της ΕΠΕΣΘΡ - που γεωγραφικά είναι η μεγαλύτερη Ενωση βόλεϊ στην Ελλάδα - είναι από τα πιο ανταγωνιστικά.

Η ομάδα του Γιώργου Ανδραβίζου ολοκλήρωσε αήττητη την κανομική περίοδο του πρωταθλήματος και είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Μαζί με την Γαία Δράμας, τις Αμαζόνες και τον ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής παίζουν στο τουρνουά για τα πλέι οφ ανόδου.

Στο πρώτο ντέρμπι των πλέι οφ ο Φοίνικας νίκησε την Γαία με 3-2 σετ, ενώ η Κομοτηνή νίκησε εκτός έδρας τις Αμαζόνες με 3-1 σετ. Να σημειωθεί πως και οι τέσσερις ομάδες έχουν μεταφέρει τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου και έτσι ο Φοίνικας έχει πλεονέκτημα δύο βαθμών.

Μοιραία το ντέρμπι που έρχεται μεταξύ της Κομοτηνής και του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης θα κρίνει και την πρώτη προνομιούχα θέση.

«Εχουμε φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα που μέχρι στιγμής είναι αήττητη δείχνοντας την δυναμική της. Ωστόσο ακόμα δεν έχουμε πετύχει το στόχο της ανόδου. Εχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι στην Κομοτηνή. Δεν κοιτάμε την βαθμολογία αλλά το πως θα προετοιμαστούμε καλύτερα. Ευχαριστούμε όσους είναι κοντά μας και στηρίζουν την προσπάεια των κοριτσιών», δήλωσε στο volleynews.gr ο παλιός βολεϊμπολίστας του Εθνικού, Γιώργος Ανδραβίζος που είναι προπονητής του Φοίνικα.

Τα σετ: 3-2 (25-19, 23-25, 25-19, 19-25, 15-10).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): Πρεπούδη, Κολοσέντα, Μπαρμπούδη, Πολυζωίδου, Μουσουνάκη, Εξακουστίδου, Μπαχλαβά, Πρόκτερ, Σιρδάρη, Καλή, Χατζηχαραλάμπους, Γερουλίδου, Παπακαρμέζη,
Κάλφα.

ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ (Χρήστος Κυριαζίδης): Καραϊσαρλή, Πασχάλη, Θεοδωρίδου, Σταυρινάκη, Σκέυα, Χιντζίδου, Τουτούνη, Μιχαηλίδου, Ελευθεριάδου (λ).