1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2018 14:22

Ο Γ.Σ.Κερατέας στηρίζει το έργο του ΜΑΦ «Γαλιλαία»

Η ΜΑΦ «Γαλιλαία» και ο Γυμναστικός Σύλλογος (Γ.Σ.) Κερατέας ανακοινώνουν σειρά κοινών δράσεων προκειμένου να γνωστοποιηθεί και να ενισχυθεί το πρωτοποριακό έργο της Ανακουφιστικής Φροντίδας, που εδώ και 8 χρόνια η «Γαλιλαία» παρέχει, εντελώς δωρεάν, στις περιοχές των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

Ειδικότερα, μετά από πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ προβλέπεται: -Η διανομή φυλλαδίων της «Γαλιλαίας» σε όλους αθλητικούς χώρους που χρησιμοποιεί ο Γ.Σ. Κερατέας, προκειμένου να υπάρξει ευρεία ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το έργο και τις δράσεις της «Γαλιλαίας», οι οποίες συνεχώς διευρύνονται.

Μετά την 8ετή και πλέον λειτουργία της Κατ’ Οίκον υπηρεσίας και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης ξεκίνησε η λειτουργία του, πρώτου στην Ελλάδα, Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας. Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε ογκολογικούς ασθενείς και ασθενείς με νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS) που διαμένουν εντός των ορίων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Η οικονομική ενίσχυση της «Γαλιλαίας» μέσω αθλητικών εκδηλώσεων που θα επιλεγούν από κοινού με τον Γ.Σ. Κερατέας και περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα του για την περίοδο 2018-2019. Οι εκδηλώσεις αυτές θα ανακοινώνονται έγκαιρα, ηλεκτρονικά.

Η ΜΑΦ «Γαλιλαία» εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Γ.Σ. Κερατέας για τη στήριξη και συνεργασία, με τη βεβαιότητα ότι παρόμοιες πρωτοβουλίες προάγουν το έργο που επιτελεί η «Γαλιλαία» στην κοινωνία της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ